Ertuğrul Gazi Gürhan

Allahınız Var mı..?

Ertuğrul Gazi Gürhan

Artık herkes ve herşey tamamen inandırıcılığını yitirdi...
İnsanlar ardı ardına ölüyor...
Tedbirler saçma sapan bir hal alıyor.
Camiler yasaklanıyor,
Hava alanları hınca hınç,
Süper marketler hınca hınç,
Otobüsler, metrolar, avmler tıka basa insan dolu...
Mitinglerde milyonlar bir araya geliyor,
Çarşıda yan yana yürüyene ceza kesiliyor...

Kime inanalım!

Kendine Müslüman deyip namaz kılarken, faiz içerisinde olan bir ülkeyi daha da fazla faiz batağına sürükleyen, kendine milletin adamı deyip, milletin bertaraf olması için elinden geleni yapan, bir takım lejyonere mi,

Doğru olan yada olmayan herşeye yanlış deyip, akşama kadar Avrupa sevdalılarının ve vatan hainlerinin safında olan muhaif piyonlara mı?

Sözlesenize gerçekten kime inanalım!

Davaların bir bir çürüdüğü, aile kavramının artık tamamen yok olduğu, kadınların koca, kocaların kadın olduğu, zillet gibi bir dönemde artık biz kimden yana olacağımızı gerçekten şaşırdık.

İttifakların peşi sıra geldiği, her ittifakın halktan çok kendi çıkarını düşündüğü, milyar dolar paraların buhar olduğu, halkın domates ve biberi 10 TL den aldığı kapkaranlık bir çıkmaza düşmüşüz.

Belediyelerin gezi bahanesi ile insan ticareti yaptığı, adamcılığın daniskasının yaşandığı, adam kalmayan yerlerde, HERKESİN ADAM SANILDIĞI, Bertaraf bir dönemdeyiz...

Ramazan ayı başlangıcında, yoksulun sırtından yardım kampanyası yapıp kesmesini dolduran dernekler, kendini Müslüman gibi gösterip malına 3 katı fiyat koyan insanlar, sonu olmayan din tüccarları türemişken, başımızı hangi taşa vuralım.

Gelin Allah için uyanalım. Ankara da kim varsa sağı solu hepsini topa tutalım. Siyaseti yalan olmaktan çıkartıp, Allah yolunda araç haline koyalım.

Belki dediklerim çok zor ve haddimi aşan cümleler... Belki de bu sözler ile başımda büyük belalara düşer, ama bize öğretilen hak konuşmak, doğru düşünmek, "kim var demeden, Ben Varım!" deyip yürümektir.

Herkes eğilsede üç beş kuruş menfaat için asla doğru bildiğin yoldan dönmemektir. Belki de bu boşa bir emektir, ama karınca misali ağzında bir damla su götürmektir.

Bu mübarek günlerin feyzinden herkesin kendi payına ders çıkarması, ak ına da solu na da "HADİ LAN ORADAN" demesi, Allah tan başkasına boyun eğmemesi ümidi içerisinde, umut olmak adına, sorunsuz bir Türkiye için şimdi tam zamanı.

Allahı varmış gibi gösterip, her türlü Allahsızlığı yapanlara hesap sormanın şimdi tam zamanı.

Geleceğin için bugünden HAREKETE geç!

Ertuğrul Gazi GÜRHAN

Yazarın Diğer Yazıları