Semih Ünal

MURAT ÖVÜNÇ CEMAATİ

Semih Ünal

Kıymetli Malatyalılar, kıymetli İNSANLIK! Sizleri muhabbetle, sevgiyle selamlıyorum.

Kıymetli okurlar!

Bahsi geçen zatın, alenen LGBT’li olduğunu düşünmemek hakikaten elde değil!

Şahsımca, tüm LGBT özelliklerini hiç kuşkusuz taşımakta olduğunu düşünüyorum. Düşünmesek dahi “erkek” sevgilisi ile boy boy fotoğraflarının olduğunu görmek mümkün.

LGBT’nin İslam ve İslam topluluğunda katiyen yeri bulunmamaktadır! Lut kavmine neler olduğunu hatırlatmak isteyerek altını çiziyorum.

Biz, lazı, çerkezi, hanifisi, sünnisi, kürdü ile güçlü Türkiyeyiz! Bizim hamurumuz İslam ile yoğuruldu. Eşcinsel zatlara ilgil göstermek, alakadar olmak, önlerini açmak yalnızca Müslüman olanların dışındakilerin arzu edebileceği bir meseledir!

Ahlaki İslam topluluğumuzun bu gibi şahıslara tolerans göstermesi hassasiyetlerimizin yıkılmaya doğru yol seyrettiğinin açıkca delilidir.

Murat Ö. Gibi şahısların adeta cemaatleştiğini görmek çokta zor değil! Az sonra yazının devamında da bahsedeceğim gibi, konserin iptali ile birlikte hayranlarından tepkiler, hakaretler savuruldu! Olağanüstü bir sahiplenme söz konusu!

Bu cemaatleşme değil de nedir?

Üsküdar’da kominist oluşumlar günlerce eylem yaptılar. Neden biliyor musunuz? Tarikatlar kapatılsın diye! Hani her görüşe saygı duyulması savunuluyor ya! İslam dışında her şeye saygı duyuyuluyor! Ellerinden oyuncağı alınmış çocuk gibi halleri var! Diller İslama uzatılınca “fikir özgürlüğü, düşünce özgürlüğü” ama İslamın fertleri, tümden bir düşünce ile İslamın yasakladıklarını dile getirince: “onlar yobaz, saygızılar, görüşlere saygıları yok, gericiler!”

Yok ya!

Alışacaklar! İslamın kâinatı süslemesine alışacakları!

Murat Ö. Gibi varlıkların yaptığı işler benim nezdimde katiyen düz bir zemine oturamaz! Kabul etmiyorum!

Bu tür işler nasıl ki İslama uygun değildir, hali ile İslamla büyütülmüş gençlerimize ve çocuklarımıza da kesinlikle uygun değildir!

Bu tür çalışmalar cinsiyetsizleştirme projesine zemin hazırlamaktadır!

O zat, Müslüman olduğunu dile getiriyor. Biz kimsenin kalbini açıp bakmadık, bakamayız da. Ama yaptığı işler ile kişiliği ile İslamın adını bulanıklaştıramaz! Bir Müslümanın böylesine bir ŞEY olabilmesinin tastikine ilişkin hiçbir delile rastlamadım.

Millete karşı eleştirdiğimizde de, Murat Ö.’nün yaptığı yardımları yüzümüze çarpıyorlar.

Yahu! (kimse kimsenin içini bilemez!)

Öyle bir varoluşumun müslüman statüsüne girebilmesine zorlamak, devlet kurumuna torpille birilerini yerleştirdikten sonra vazifesini gereğince yerine getirmemesi neticesinde devletin adını batırmasına benziyor!

Kanaatimce, yaptığı yardımlar İslamı karaladığı getçeğini değiştirmez!

Beyefendi…pardon, hanımefendi…özür dilerim…

ZAT Malatyamızda konser verecekmiş, Allah halkımızdan onlardan razı olsun ki, protesto ederek iptaline teşfik ettiler.(Ben işim dolayısı ile Konya’da idim, Malatya’da olsaydım en önde bayrak sallardım!) var olsunlar…

Malatya gibi bir şehire de öyle bir şey yakışmazdı zaten. Emeği geçen tüm yetkililerimize saygılarımı iletiyorum.

Hanım…şey pardon, zatın konseri iptal edilince zoruna gitmiş olsa ki, sosyal medya hesabından (kendi çapında) bizi kınamış. Çok alındık!

Demem o ki sevgili dostlar, değerlerimiz kaybedilmeye çalışılıyor. Bu tür insanlar bize yakışmaz. Harkes kendine yakışanı yapar…

Saygılar, sevgiler…

Yazarın Diğer Yazıları