M. Said Yalçın

Hesap Sorulmadıkça..!

M. Said Yalçın

9 haftada sonrası gelen galibiyet hakikaten yüreğimize su serpti. Nitekim yazmaya açıklama yapmaya devam edecem. Kulübü bu duruma sokanlardan hesap sorulmadıkça, işimiz çok ama çok zor. 
Gelen galibiyet elbetteki sevindirici. Nitekim futbolda rehavet ve rahatlık önümüzdeki maçlarda bizi zorlayabilir. Akabinde kulübü zor dönemlerden geçiren Adil Gevrek ve yönetiminden hesap sorulmadıkça bu taraftar, o şaşalı günlere gelmez ve stadyumu doldurmaz. Ne zaman ki Adil Gevrek ve zevatları mahkemede hesap verdikleri takdirde bu taraftar haklı olarak her daim takımın yanında olur.
Bandırma deplasmanında Haqi Osman ve Doğukan Emeksizin performansı konuşuldu. Gol attıkça ofsayt veren orta hakem ve VAR hakemlerin inadına galip gelmesini bildi. Özellikle Jopsindeki performans düşüklüğü mutlaka karşılıklı çözüm odaklı acil eylem planına geçilmeli. Jospın süper ligde takımı sırtlayan futbolcuların başında gelmekteydi. 
Ogün Özçiçek’e ayrı bir not düşürmek gerekir. Orta sahada 90 dakika koşan, top çalan, asist yapan, defanstan top çıkartan performansıyla parmak ısırtan genç futbolcuyu tebrik etmek lazım. Ayaklarına hakimiyeti ile, sağlam vücudu ile takımın orta sahada vazgeçilmezlerinden oldu. 
Nuri Fatih Aydın neden ilk 18’de yoktu anlamadık. Bu futbolcu hakikaten takıma fazlasıyla faydalı olabiliecek bir isim. Hasan Özer’in umarım bu futbolcu hakkında bir an evvel kararını verir ve takımda yer alması için çalışmalar başlatır.
Bandırma karşısında hakikaten kontraatak futbolunu sahaya iyi yansıttık. Cengizhan Akgün için söylediklerim bugün içinde geçerli. Sahada şımarık saç baş yoldurtan futbolu, bencil egoist oluşu, diğer futbolcu arkadaşlarını da zor duruma sokmakta. Yedek olarak soyunması kanaatimce doğru bir karar. Sahaya girdiği ve pozisyonlar bulduğu Cengizhan, pas yerine  bencilliğini konuşturarak gol bulmamızı engellemiştir.
Gelelim karşılaşmanın hakemlerine.. Özellikle VAR hakemi hem bizi golden etti, hemde aleyhimize verilen penaltıyı önledi. Özgür Yankaya yapacağını yapsa da , inatta bir murattır mantalitesiyle futbolcularımız sahada canla başla çarpıştı. Sonuç olarak galibiyetimizi kıymetli hakemlere de hediye edelim isteseler de istemeseler de…
Kısıtlı bütçe ile yola devam kararı alan mevcut başkan ve yönetim, bilindiği üzere geçen hafta futbolcular ile Büyükşehir Belediye Başkanı Selahattin Gürkan bey’i ziyaret etti. Ve akabinde galibiyet geldi. Ahmet Yaman ve ekibi Adil Gevrek ve yönetiminden hesap sormadıkça, mevcut hesapları inceletip mahkemeye vermedikçe, güçlerinin yetmediği takdirde şehrin mülki amiri Vali bey’den yardım alaraktan hesap sorulmalı. Yoksa bu vefalı taraftar hem Adil Gevrek ve yönetimden hem de sizlerden hesap sorar gün geldiğinde vesselam…
 
 

Yazarın Diğer Yazıları