Zafer Partisi'nden ABYB'ye ziyaret

Zafer Partisi Genel Muhasip Mustafa Hakan Akşit Malatya'ya gelerek İl ve İlçe Yönetimi ile birlikte bir dizi ziyaretlerde bulundu.

Saha ziyaretlerine ilk olarak ,Anadolu Basın Yayın Birliği (ABYB) Malatya Şube Başkanlığını ziyaret ederek Başlayan Zafer Partisi Genel Muhasip Mustafa Hakan Akşit, İl Başkanı Turgut Şahin,İlçe Başkanları ve beraberindeki heyet,Başkan Yavuzkurt ve Yönetim Kurulu üyeleri ile istişare ederek, parti çalışmaları ve projeleri hakkında bilgiler verdi.
Zafer Partisi Genel Muhasip Mustafa Hakan Akşit ,’’Türkiye’de işsizlik, geçim, Suriyeliler, başta olmak üzere her alanda ciddi sıkıntıların bulunduğunu belirterek ‘Biz bunların hepsinin üstesinden gelecek dirayetli, bilgili ve alanında uzman kadrolara sahibiz’’dedi.
Gerçekleşen ziyarette,’’bütün Anadolu'yu karış karış gezeceğiz. Ülkemizin karşı karşıya olduğu ağır sorunlar konusunda çözüm önerilerimizi büyük Türk Milletiyle, halkımızla paylaşacağız" İfadelerine yer veren Akşit, biz Zafer Partisi olarak her vesileyle bir gerçeğin altını çiziyoruz. Türkiye’de Vatanseverler, Atatürkçüler, Atatürk çizgisinde olan Türk Milliyetçileri yani bu ülkenin yurttaşlarının çok büyük bir bölümü yaşanan gelişmelerden dolayı ağır bir üzüntü içindeler ancak çaresiz değiller. Türkiye’nin geleceğinde umutsuzluk yok. Türkiye’nin geleceğinde umut var. Mevcut bütün riskleri, tehditleri aşabilecek yeteneğe, kabiliyete ve güce Türk Milleti sahip, Türkiye, Demokrasi içerisinde çözümleri üretecektir. Bizlerin de bu çözüme muhakkak etkili katkıları olacaktır, inancındayım” diye belirtti.
Anadolu Basın Yayın Birliği (ABYB) Malatya Şube Başkanı Filiz Yavuzkurt ise, Dernek bünyesinde yürütülen çalışmalardan söz etti ve mevcut yayın organları hakkında  bilgiler verdi. Ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getiren  Başkan Yavuzkurt, Akşit ve beraberindeki heyete  nazik ziyaretleri için teşekkür ederek çalışmalarında başarılar diledi. 
 

Bakmadan Geçme