Mehmet Ali Lüle

Yeni Malatyaspor İçin Acil Çağrı!..

Mehmet Ali Lüle

Ligin başından beri iyi bir oyun ortaya koyamıyoruz... 
Futbol bu bazen mağlup olursun, bazen galip ‘’Bazı mağlubiyetler, galibiyetten daha değerlidir’’ diyebilmek için haftalardır bekliyoruz. Ama biz galibiyet almayı geçtim iyi oyun bile oynayamıyoruz beraberliği bile zar zor alıyoruz. 

Her mağlubiyetten gerekli dersleri çıkartıp bir sonraki haftaya taşımamamız gerektiğini, aksi olursa da sorunu görmezden gelip çözüme yönelik çalışmalar yapmazsak sorunların kartopu gibi artarak büyüyeceğini herkes görüyor, bu sorunların ilerleyen haftalara taşınacağını öngörebilmemiz gerektiği üzerinde tüm kamuoyu hemfikiriz (bir kişi hariç) 

Oysa gemi,  su almaya yenildiği maçlarda değil,  galip geldiği maçlarda da başlamıştı.

Kimse bunu görmek istemiyor.

“Bir şey olmaz, hala hızla açık denizlerde ilerlemeye devam ediyoruz, azıcık su alsak ne olur, hem geminin azıcık su aldığını kaç kişi biliyor ki? Diye düşünenler…

Yanlış düşüncelerinizden hemen kurtulun yoksa bu gemi bizi limana yanaştıramaz bilesiniz. Yanaştıramaz çünkü yolumuz meşakkatli ve uzun.

Ya acil önlem alırız sorunu kökünden çözeriz ya da sonucuna katlanırız.


SİTEM ve TEBRİK

Sumidica bu oyuncu grubunu bilmeden araştırmadan mı teklifi kabul edip geldi her defasında eleştiriyor her maçtan sonra oyuncularım yetersiz diye söyleniyor. Oyuncu grubumuz yetersiz olabilir, ama sporcularımızı ezme ezdirme kamuoyuna yem etme suçlu onlar değil. Ama bir yandan yönetimi sıkıştırıp transfer için her şeyi yapıyor. 

Bu ekonomik sıkıntıda da nasıl transfer yapacaksak artık...

Antrenör
Mehmet Ali LÜLE
 

Yorumlar 1
Deniz Karaca 15 Aralık 2021 21:21

Sonunda böyle yazılar görmek nasip oldu. Bu hocamızı kutluyorum çok temiz ve düzgünce gerekeni söylemiş #adilgevrekistifa

Yazarın Diğer Yazıları