Vali Hulusi Şahin Muhtarları Kabul Etti

Muhtar Dernekleri 19 Ekim Muhtarlar Günü münasebetiyle Vali Hulusi Şahin'i ziyaret etti.

Muhtar Dernekleri 19 Ekim Muhtarlar Günü münasebetiyle Vali Hulusi Şahin’i ziyaret etti.
Ziyarete; İdare ve Denetim Müdür V. Mesut Yılmaz, Büyükşehir Belediyesi Muhtarlık İşleri Şube Müdürü Mustafa Tünay, Battalgazi Belediyesi Muhtarlık İşleri Müdürü Yaşar Karatay, Yeşilyurt Belediyesi Muhtarlık İşleri Müdürü Halit Adıyaman, Türkiye Muhtarlar Derneği Malatya Şube Başkanı Mustafa Eren, Kayısı Kenti Muhtarlar Derneği Başkanı Alaaddin Aktaş, Malatya İli Mahalle ve Köy Muhtarları Derneği Başkanı Aliseydi Yücekaya, Malatya Muhtarlar Derneği Başkanı Şahin Demirci, Akçadağ Muhtarlar Derneği Başkanı Aydın Çoşkun, Arapgir Muhtarlar Derneği Başkanı Özgür Çataldaş, Arguvan Muhtarlar Derneği Başkanı Ekrem Aslan, Battalgazi Muhtarlar Derneği Başkanı Abdulvahap Ortaç, Darende Muhtarlar Derneği Başkanı Mehmet Çelik, Doğanşehir Muhtarlar Derneği Başkanı Mehmet Hatun, Doğanyol Muhtarlar Derneği Başkanı Bekir Conger, Hekimhan Muhtarlar Derneği Başkanı Mustafa Tunç, İzollu Muhtarlar Derneği Başkanı Emir Gülçek, Pütürge Muhtarlar Derneği Başkanı Ahmet Aslan, Yazıhan Muhtarlar Derneği Başkanı Fahri Güler, Yeşilyurt Muhtarlar Derneği Başkan Yrd. Yakup Korkmaz katıldı.
Muhtar dernek başkanları kabullerinden dolayı Vali Şahin’e teşekkür etti.
Ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getiren Vali Şahin, “Vatandaşa en yakın idari birimimiz olarak önemli bir görevi ifa eden muhtarlarımızla, her zaman yapacağımız istişare ve doğru tespitlerle en ücra köşeye varıncaya kadar vatandaşlarımıza hizmet etmek için birlikte çalışmaya devam edeceğiz” dedi.
Valilik makamında muhtarları kabulünün ardından Yeşilyurt İlçesi Özal Mahalle Muhtarlığını ziyaret eden Vali Şahin, Mahalle Muhtarı Kenan Şeker’le bir süre sohbet ederek, mahalle ile ilgili sorun ve taleplerini dinledi.
 

Bakmadan Geçme