Şehitlerimizin Anne ve Babaları Unutulmadı

Malatya Aile ve Sosyal Hizmetler İl Müdürlüğü

Malatya Aile ve Sosyal Hizmetler İl Müdürü Galip Sökmen  24 Kasım Öğretmenler Günü münasebetiyle Şehit Alp Tunga Ulutaş’ın öğretmen olan anne Emine ve öğretmen baba Ergül Ulutaş’ı, Şehit İbrahim Sarıoğlu’nun öğretmen babası Arif Sarıoğlu ile Şehit Mehmet Çelik’in Öğretmen eşi Ebru Çelik’i ziyaret etti.
Vatanımızın her karışını kanlarıyla sulayan ve haklarını hiçbir zaman ödeyemeyeceğimiz şehitlerimizin ziyaretlerinde duygusal anlar yaşandı.
İl Müdürü Sökmen, “Şüphesiz siz şehit ailelerimizi hiç bir zaman unutmayız. Sizler başımızın tacı şehitlerimizin bizlere emanetisiniz. Bizler şehitlerimizin hakkını ödeyemeyiz. Vatan için canlarını feda eden şehit yakınlarımızın, ailelerinin sorunlarıyla ilgilenmek, sizlerin dertlerine derman olmak bizim boynumuzun borcudur. Kapımız sizlere her zaman açıktır. Allah huzurumuzu, birliğimizi ve beraberliğimizi bozmasın. Bu vesile ile aziz şehitlerimizi ve ebediyete irtihal eden gazilerimizi rahmet, minnet ve şükranla anıyorum.” dedi.
24 Kasım Öğretmenler Günü münasebetiyle İl Müdür Yardımcısı Mehmet Türkmen Köse Şehit Selahaddin Karakaş’ın öğretmen annesi Zahide Karakaş’ı Şehit Gazi Birimimiz de Şehit Öğretmen Atilla Aydoğdu’nun abisi Öğretmen Mustafa Aydoğdu ile 15 Temmuz Gazimiz Öğretmen Enes Gün’ü ziyaret ederek günlerini kutladı.

Bakmadan Geçme