Özel Çamlıca Kolejinde Öğretmenler Günü

Özel Çamlıca Koleji bu yıl da 24 Kasım'da öğretmenlerine unutulmaz bir gece yaşattı.

Özel Çamlıca Koleji bu yıl da 24 Kasım'da öğretmenlerine unutulmaz bir gece yaşattı.
Çamlıca Minik Anaokulu, Çamlıca Koleji İlköğretim Kampüsü, Çamlıca Koleji Lise Kampüsü ve Tamsayı Kurs Merkezinin birbirinden değerli öğretmenleri Çamlıca Koleji Yönetim Kurulu’nun Ramada Otelde düzenlemiş olduğu bu anlamlı gecede bir araya geldi.
Gece, Yeşilyurt İlçe Milli Eğitim Müdürü Sayın Cemal Kalay'ın günün anlam ve önemini belirten konuşması ile başladı. İlçe Milli Eğitim Müdürü Sayın Cemal Kalay konuşmasında "fedakar öğretmenlerin neler yaptığından; öğrencilerimizin öğretmenlerin sayesinde vatanına, milletine hayırlı birer insan olacaklarını ve özellikle Çamlıca Kolejinin Malatya'ya olan katkılarını" vurguladı.
Çamlıca Koleji Yönetim Kurulu Başkanı Mustafa Sarıtaç ise bu anlamlı gecede kendilerini yalnız bırakmayan İlçe Milli Eğitim Müdürü Cemal Kalay, Şube Müdürleri Hafız İmer ve İsmail Ağdemir'e ve tüm öğretmenle teşekkürlerini iletirken bir kez daha Çamlıcalı olmanın ve aile olmanın önemini vurguladı.
Öğretmenler Gününe özel gecede yapılan program hediye çekilişi, çiçek takdimi, yemek ve eğlence ile devam etti. Özel Çamlıca Koleji öğretmenleri her yıl olduğu gibi bu yıl da muhteşem bir gece yaşadı.
Çamlıca Koleji Yönetim Kurulu adına kapanışı yapan Çamlıca Koleji Yönetim Kurulu Başkanı Mustafa Sarıtaç: " Başöğretmen Mustafa Kemal Atatürk başta olmak üzere ebediye intikal etmiş tüm öğretmenleri rahmet, minnet ve saygıyla anıyor; bir kez daha bu muhteşem geceye anlam katan değerli öğretmenlerimizin öğretmenler gününü kutluyorum." sözlerini kullandı.
 

Bakmadan Geçme