Özdağ ve Kılıçdaroğlu ortak açıklama yaptı

Zafer Partisi Genel Başkanı Özdağ

Birlik Haber Ajansı, (BHA)- Zafer Partisi Genel Başkanı Özdağ, “Bazı sorularımız vardı, ayrıntılı cevap aldık. Aldığımız cevaplar çerçevesinde biz de değerlendirmeler yapacağız. ATA İttifakı’nın Genel Başkanları ve Sayın Oğan ile değerlendirmeleri bu toplantı öncesinde de yapmıştık. Yine değerlendirme yapacağız ve kısa zaman içerisinde Türk kamuoyuna açıklamamızı yapacağız” şeklinde konuştu.

 

Millet İttifakı’nın Cumhurbaşkanı Adayı Kemal Kılıçdaroğlu ve Zafer Partisi Genel Başkanı Ümit Özdağ, basına kapalı gerçekleştirilen görüşmenin ardından ortak bir basın açıklaması yaptı.

Millet İttifakı’nın Cumhurbaşkanı Adayı Kemal Kılıçdaroğlu, “Gayet güzel verimli bir toplantı gerçekleştirdik. Türkiye’nin ve dünyanın sorunlarını masaya yatırdık. Değerlendirmelerde bulunduk. Aynı zamanda ben, Sayın Genel Başkana, Millet İttifakı’nın liderlerinin görüşmelerini, yaptığımız çalışmaları, ortak mutabakat metni konusundaki düşüncelerimizi, Anayasa değişikliği konusundaki düşüncelerimizi anlattım. Sayın Genel Başkanın sorularını, olabildiğince ayrıntılı bir şekilde cevaplandırdım. Türkiye’nin demokrasiye, dayanışmaya, var olan sorunlarını aşmaya ihtiyacı var. Bu çerçevede Sayın Genel Başkan arkadaşları ile görüşecek” dedi.

"En kısa zamanda açıklayacağız"

Zafer Partisi Genel Başkanı Özdağ ise, “Sayın Cumhuriyet Halk Partisi Genel Başkanı’na ve heyete teşekkür ediyoruz. Bazı sorularımız vardı, ayrıntılı cevap aldık. Aldığımız cevaplar çerçevesinde biz de değerlendirmeler yapacağız. ATA İttifakı’nın Genel Başkanları ve Sayın Oğan ile değerlendirmeleri bu toplantı öncesinde de yapmıştık. Yine değerlendirme yapacağız ve kısa zaman içerisinde Türk kamuoyuna açıklamamızı yapacağız” sözlerini kullandı.

Bakmadan Geçme