MHP Malatya Milletvekili Adayı Uğur Sevim'in Kadir Gecesi Mesajı

Milliyetçi Hareket Partisi Malatya Milletvekili Adayı Uğur Sevim, bin aydan daha hayırlı olan Kadir Gecesi'nin tüm İslam âlemine hayırlar getirmesi temennisinde bulundu.

Milliyetçi Hareket Partisi Malatya Milletvekili Adayı Uğur Sevim, bin aydan daha hayırlı olan Kadir Gecesi’nin tüm İslam âlemine hayırlar getirmesi temennisinde bulundu.
Kahramanmaraş Merkez üslü depremlerin yıkımı tüm ülkeyi yasa boğarken el birliği ile bu yıkımın üstesinden gelmeye çalıştıklarını belirten MHP Malatya Milletvekili Adayı Uğur Sevim, “Başı rahmet, ortası mağfiret, sonu ise cehennemden kurtuluş olan Ramazan ayının son günlerini hep birlikte idrak ediyoruz. Bin aydan daha hayırlı olduğu yüce kitabımız Kur’an-ı Kerim'de bildirilen Kadir Gecesi’ne bir kez daha ulaşmanın mutluluğunu doyasıya yaşamaktayız. 
Depremlerde hayatını kaybeden tüm vatandaşlarımıza Allah’tan rahmet, yakınlarına sabır, yaralılarımıza şifa diliyoruz. 
Kadir Gecesi, günahlardan arınmış yeni bir hayat için ilahi fırsattır. Kadir Gecesi‘ni kadrini bilerek değerlendirmeli, affedici olan, affetmeyi seven yüce Allah’tan af dilemeli ve bol dua etmeliyiz. Kur’an gecesi olan bu gecede ibadetlerimizde, yaşantımızda istikrar ve istikametin önemli olduğu bilinmeli, bu günü her gün yaşamaya gayret etmeliyiz.
Arınma ve bağışlanma fırsatı sunan bu mübarek gün ve gecelerde ibadetlerimizde, yaşantımızda istikrar ve istikametin önemli olduğu bilinmeli, bugünü her gün yaşamaya gayret etmeliyiz.
Bu vesile ile tüm İslam Âleminin ve hemşerilerimin mübarek Kadir Gecesi'ni tebrik ediyor; bu mübarek gecenin tüm insanlığa hayırlar getirmesini diliyorum” dedi.

Bakmadan Geçme