Meclisin Gülen Yüzleri Evlendi

Türkiye Büyük Millet Meclisinde Milletvekili danışmanlığı yapan Meclisin gülen yüzleri Nilüfer ŞAHİN ve Engin Çağatay ÇAKMAKLI

Türkiye Büyük Millet Meclisinde Milletvekili danışmanlığı yapan Meclisin gülen yüzleri Nilüfer ŞAHİN ve Engin Çağatay ÇAKMAKLI görkemli bir düğün töreni ile mutluluğa adım attılar. ŞAHİN VE ÇAKMAKLI çifti gece boyunca konuklarla birlikte halay çekip eğlendiler. 28 Ağustos 2018 tarihinde yapılan düğün törenine çok sayıda davetlinin yanı sıra birçok siyasetçide çifti bu mutlu günlerinde yalnız bırakmadılar.  

Çiftin nikah şahitliğini Cumhurbaşkanı Başdanışmanı Haydar Ali YILDIZ, Ak Parti Malatya Milletvekili Öznur ÇALIK, CHP Manisa Milletvekili Tur Yıldız BİÇER, Malatya Büyükşehir Belediye Başkanı Hacı Uğur POLAT, Yeşilyurt Belediye Başkanı Mehmet ÇINAR ve Battalgazi Belediye Başkan Yardımcısı Zafer KIRÇUVAL çiftin nikah şahitliğini yaptılar. ŞAHİN VE ÇAKMAKLI çifti düğün törenine katılan tüm davetlilere ve özelikle nikah şahitlerine teşekkür etmeyi unutmadılar. Çiftin bu görkemli düğün törenleri halaylar eşliğinde coşku içerisinde bitti. Bizlerde genç çiftlerimize bir ömür boyu mutluluklar diliyoruz.

Haber& Foto: Erdal ÖZTÜRK

Bakmadan Geçme