MASKİ'nin çalışması Köylüyü Çileden Çıkardı..!

Malatya Büyükşehir Belediyesi Su ve Kanalizasyon İdaresi (MASKİ) Genel Müdürlüğü tarafından

Malatya Büyükşehir Belediyesi Su ve Kanalizasyon İdaresi (MASKİ) Genel Müdürlüğü tarafından Doğanşehir İlçesi’ne bağlı Fındık Mahallesi’nin içme suyu ve kanalizasyon altyapı çalışmalarından kaynaklı sıkıntılar meydana geldi.
Doğanşehir İlçesi’ne bağlı Fındık Mahallesi MASKİ ‘nin yapmış olduğu Su ve Kanalizasyon çalışmaları yoğun yağan yağmur nedeniyle çöküntü oluşan yola seyir halindeki bir otomobil çamura saplandı ve düştü. 
Edinilen bilgiye göre, saat 14:00 saatlerinde Doğanşehir Fındık Mahallesinde etkili olan sağanak yağış sonrası MASKİ’nin yeni yapılan kanalizasyon hattının bir kısmında çökme olayı yaşandı.

Araç Çamur bataklığının İçine Düştü..

Bu arada, Özer Canpolat’ın kullandığı 23 FN 114 plakalı otomobil, Maski’nin  çalışmalarından dolayı meydana gelen  çöküntü ve çamur sebebiyle araç saatlerce bataklıktan kurtarılmaya çalışıldı.

Mahalle sakinleri kazayı görünce jandarmadan yardım istediler

Mahalle sakinleri ise: Malatya Büyükşehire ve MASKİ’ye tepki göstererek alt yapı çalışmalarının zamansız gerçekleştirildiği ve  bu yolun tek yol olmasından kaynaklı evlerine gidecek başka yol olmadıklarını hatırlatarak, “ yol tek yol buradan evimize gidecek tek yol başka yok nerden gideceğiz evimize ve çocuklarımızı okula nasıl göndereceğiz, diz boyu çamur oluşmuş ve ne yaya gidebiliyor nede araç bu nasıl hizmet bu hizmet mi çilemi diye tepkilerini dile getirdiler.

Bakmadan Geçme