Malatya'yı Böyle Parselleyip Yıktılar...!

Şimdi bakın aşağıda ki ilginç ve tuhaf ilişkilere ve sonuçlara,

Bizler perdenin ön yüzünde beka mücadelesi verirken, perdenin arkasında sefa demlerini yaşayanlar Malatya nın şuan geldiği durumdan kendilerini hiç rahatsız hissetmiyorlar. Biz basın olarak bu işlerin ayyuka çıkması ve şuan Malatya da yöneticilik yapanların hepsinin perde arkasında Malatya ve Malatya lı düşmanı olduğunu anlatmak için her zaman bu büyük mücadeleye onca badireye rağmen devam edeceğiz.

Şimdi bakın aşağıda ki ilginç ve tuhaf ilişkilere ve sonuçlara,

Bostanbaşını imara açan, Cemal Akın, 13 Şubat ta alzheimer raporu aldı... Biliyor muydunuz?

Bostanbaşına yapılan bütün binaların, müteahhitlerinin, yüzde 90 ı MİMDER denilen müteahhitler derneğine bağlı olduğunu biliyor muydunuz?

Müsiad içerisinde bulunan müteahhitlerin, binalarının daha ilk depremde bile yıkıldığını, ve müteahhitler içerisinde, kendisinin karşısında bizi müslüman bile görmeyen büyük din adamı Muharrem poyraz olduğunu biliyor muydunuz?

Yaptığı binaların ağır hasar görmüşken, Araştırma Hastanesi'nin bütün ihaleleri kendinde iken tek bir çayı bile ücretsiz dağıtmadığı gibi utanmadan Ak Parti'den aday adayı olan ve alel acele bina güçlendirme işine giren, kişinin Rıdvan Budak olduğunu biliyor muydunuz?

Malatya'da ki inşaatların yüzde 50 sinde Ağbaba ailesi ve Veli Ağbaba nin ortaklığı olduğunu biliyor muydunuz?

Malatya Tedaş yanında ki arazi de bize TV önünde düşman gibi görünen, Şavatalar ile hür Ağbaba ve çınar ortakligini biliyor muydunuz?

Malatya daki inşaatların yüzde 50'sinden fazlasında CNR gaz beton kullanıldığını ve bu firmanın Mehmet çınar a ait olduğunu biliyor muydunuz?

Bunca şeye rağmen bu isimler de dahil hiç bir yonetici, biz vatandaş olarak bile kendimizi sıkıntılı ve suçlu hissederken, kendilerine toz kondurmuyor.

Takdir kamuoyunundur.

HABER.ERTUĞRUL GAZİ GÜRHAN

Yorumlar 1
Fahrettin Yüksel 03 Nisan 2023 06:07

Zaten Malatya sahipsiz değil mi bunların yaptıkları Yeni degilki bakın bunlar sansar türünden kan emiciler ne faydaları olmuş Malatya ya hâlen sömürüyorlar utanmadan halkın içinde dolasacaklar birde milletimiz seçimde vekil tayin isterler hiçbir vekili ve belediyesi hayrı dokunmadı Malatya'ya utanmaz bunlar kalite Yok

Bakmadan Geçme