• Haberler
  • Malatya
  • Malatya'da Esnaftan Polislere Sürpriz Polis Haftası Kutlaması

Malatya'da Esnaftan Polislere Sürpriz Polis Haftası Kutlaması

Malatya'da konteyner çarşı esnafı, Polis Haftası kapsamında olay yerine gelen polis ekiplerini pasta ile karşılayarak sürpriz bir kutlama gerçekleştirdi.

Youtube Kanalı
Youtube Kanalı
Abone Ol
Malatya'da Esnaftan Polislere Sürpriz Polis Haftası Kutlaması

MALATYA (MHA) - Malatya’da bir grup esnaf, Türk Polis Teşkilatı’nın 181’inci kuruluş yıl dönümü ve Polis Haftası dolayısıyla sürpriz bir kutlama yaptı. Şüpheli çanta ihbarı üzerine olay yerine gelen polis ekipleri, pasta ile karşılandı.

Malatya Büyükşehir Belediyesi yanında bulunan konteyner çarşıda esnaflık yapan Mehmet Ceyhan, polislerin toplum için büyük bir güven kaynağı olduğunu belirterek Polis Haftası’nı kutlamak istediklerini söyledi.

Ceyhan, “Daha önce şüpheli çanta ihbarında bulunduk, ekipler hemen geldi. Polislerimiz gece gündüz demeden görev başındalar.” dedi.

Hazırlanan pasta polis ekipleriyle birlikte kesildi. Esnafın jesti, ekipler tarafından memnuniyetle karşılandı.

Bülten

Bakmadan Geçme