İnce para aldığı iddialarına cevap verdi

Cumhurbaşkanı Adayı Muharrem İnce

Birlik Haber Ajansı, (BHA)- Cumhurbaşkanı Adayı Muharrem İnce, FETÖ’den para aldığı iddialarına “Elinizde belge varsa, 1 dakika beklemeden yayınlayın. Hepinizle yargıda hesaplaşacağım” sözleriyle cevap verdi.

Denizli'de basın açıklamasında bulunan Memleket Partisi Genel Başkanı ve Cumhurbaşkanı Adayı İnce, gazetecilere ve sanatçılara sahayı bilmeden konuşuyorsunuz ifadelerini kullanarak, "Lütfen bir 24 saat susun. Lütfen rica ediyorum. Sanatçılara, gazetecilere değil. Millet İttifakı'nın adayına sesleniyorum. Açıklamanızda yüzde 60'la kazandığınızı söylüyorsunuz. Yüzde 60'la kazanıyorsanız hiçbir problem yok. Beni ciddiye almanıza da hiç gerek yok zaten. Kılıçdaroğlu, iyi düşünün. Ben sizden oy mu alıyorum yoksa yardım mı ediyorum? Bunlar ne Erdoğan'a ne de Kılıçdaroğlu'na oy verir. Benim kesimim farklı bir kesim" dedi.

"Hiçbirinizi affetmeyeceğim"

Trollere de seslendiğini belirten İnce, "Atılmadık iftira kalmadı. Sahte kasetlerden, sahte dekontlara sabah neyle uyanacağım diye bekliyorum. Hiç önemli değil, bunlar beni diz çöktürmez. Benim abdestimden şüphem yok. Ben ne yaptığımı biliyorum. Bakmıyorum bile, bunlar sahtedir diyorum ve sahte çıkıyor. O para iddialarının hepsi yalan ama iyi para kazanacağım mahkemelerden. Avukatlarım tek tek onları hazırlayanları da paylaşanları da tespit ediyor. Geçmişte bunu FETÖ'cüler orduya yaptı. O sahte belgelerde bu ülkenin kozmik odasına girildi. Şimdi o FETÖ'cüler AKP'nin yanından ayrıldı. CHP'yi destekliyorlar. CHP'li kardeşlerim de bunu yayıyor. Utanacaksınız bundan. Tespit edebildiklerimin hepsine dava açacağım, kimseyi affetmeyeceğim. Benim ailem var. Hiçbirinizi affetmeyeceğiz" dedi. 

Sosyal medya hesabından da paylaşımda bulundu

Cumhurbaşkanı Adayı ve Memleket Partisi Genel Başkanı Muharrem İnce, gündemde olan FETÖ’den para aldığı iddialarına sosyal medya hesabından şu açıklamalarda bulundu:

Elinizde hangi sahte belge, hangi sahte dekont, hangi sahte görüntü varsa; 1 dakika bile beklemeden yayınlayın. Benim abdestimden şüphem yok. Ömrüm sizin ağababalarınızla mücadele etmek ile geçti. Ne FETÖ'ye, ne PKK'ya, ne Hizbullah'a asla boyun eğmedim, eğmem. Hepinizle yargıda hesaplaşacağım.

Bakmadan Geçme