İl Müdürü Özdemir Pütürge ve Doğanyol İlçelerini Ziyaret Etti

Malatya Milli Eğitim İl Müdürü Hatice Özdemir 27 Mart'ta eğitim öğretim faaliyetlerinin başlayacağı Pütürge ve Doğanyol ilçelerini ziyaret ederek

Malatya Milli Eğitim İl Müdürü Hatice Özdemir 27 Mart’ta eğitim öğretim faaliyetlerinin başlayacağı Pütürge ve Doğanyol ilçelerini ziyaret ederek DYK kurslarında ve okullarda yapılan çalışmaları yerinde inceledi. 

DYK kursuna katılan öğrencilerimizi çadırlarında ziyaret eden İl Müdürü  Hatice Özdemir öğrencilerle yakından ilgilendi. Okulları tek tek gezerek yerinde incelemelerde bulunup öğrencilerin ihtiyaçlarının ve eksiklerinin giderilmesi noktasında destek sundu. İl Müdürü  Hatice Özdemir, “ Depremin ilk haftalarından bu yana tüm imkanlarımızı seferber ederek, çocuklarımızın psikolojik olarak kendilerini iyi hissetmeleri için çalışmalar yaptık. 8 ve 12. sınıf öğrencilerimiz için DYK kurs merkezlerimizi açmaya başladık. Şu anda Malatya genelinde 101 alanda eğitim öğretimi sürdürüyoruz. Okul öncesinden başlayıp lise son sınıfa kadar öğrencilerimiz eğitim öğretime devam etmektedir. 27 Mart’ta 8 ilçemizde eğitim öğretime tam olarak başlamayı planlıyoruz. Çocuklarımızın eğitiminin kesintisiz sürmesi için var gücümüzle çalışıyoruz.” dedi.

Bakmadan Geçme