Her geçen gün halkımızla bütünleşerek büyüyoruz

Anadolu Birliği Partisi (ABP)^nin Malatyalı Genel Başkanı Bedri Yalçın Her geçen gün büyüyoruz

Anadolu Birliği Partisi (ABP) Genel Başkanı Malatyalı Bedri Yalçın “Her geçen gün halkımızla bütünleşerek büyüyoruz.”dedi.
Anadolu Birliği Partisi Genel Başkanı Malatyalı Bedri Yalçın, “Partimiz 02 Ocak 2020 tarihinde kurulmuştur. Partinin ilk kuruluş yeri Antalya, genel merkezi Başkent Ankara'dadır. Türkiye’nin dört bir yanını geziyoruz.
Halkımızdan büyük ilgi görmenin mutluluğunu yaşamaktayız.” şeklinde açıklama da bulundu
ABP’nin 2023 seçimlerine katılacağını da aktaran Genel Başkan Bedri Yalçın, il ve ilçeler de hızlı teşkilatlanma çalışmalarının yapıldığını da aktardı.
Genel Başkan Bedri Yalçın, daha sonra şunları söyledi: “Anadolu Birliği Partisi’nin kısaltılmış adı ABP'dir. Partinin ilkelerini ifade eden simgeleri 7 yıldız 7 bölgemizi iki elin tokalaşması birlik beraberlik kırmızı renk bayrağımızın rengi, çivit mavi madde ve mananın birleşmesidir.
Anadolu Birliği Partisi Türkiye'nin 7 bölgesinde toplumsal huzur, güven, sevgi bağlarıyla özüne dönmesi esasında kurulmuştur.”
Anadolu Birliği Partisi Genel Başkanı Bedri Yalçın, Parti’nin amacını ise şöyle açıkladı: “Toplumsal barışı sağlayarak halkın zaten hakkı olan haklarını yaşamasını sağlamaktır.
Öz değerlerimize kaynaklarımıza sahip çıkarak, refah düzeyimizi arttırmak.
Korku kültürünün yerine sevgi ve güvende hissetme duygusuyla kişinin önce kendiyle sulh olup, toplumda dalga dalga yayılarak “Yurtta Sulh Cihanda Sulh ” Atatürk'ün ikesini tecelli ettirmek.
Adaletle fırsat eşitliği sağlamak.
‘‘Patronumuz halktır'' politikasıyla yapacaklarımızın ve yaptıklarımızın bilgisini paylaşmak.
Eğitim ve öğretimde öğrenci hayata atıldığında Bilim ve İlimle öğrendiklerini uygulayabileceği, kaygısız özgüvenli yeni neslin devlet güvencesiyle sağlanması..
Basının özüne dönüp, hür iradesiyle gerçek anlamda işini yapanların değer kazanmasının sağlanması.
Halkın bilgi kaynağı yayınlarda bilim ilim kişisel gelişim sağlayan motive eden güçlü toplum algısının hatırlanmasını sağlayan, aile birliğini öne çıkarıp özendiren programlara destek vermek.
Eğriye alışıp doğruyu unuttuğumuz dönemi unutturmak.

Bakmadan Geçme