Haluk Cömertoğlu mazbatasını aldı.

Cumhuriyet Halk Partisi'nden yeniden Arapgir Belediye Başkanı seçilen Haluk Cömertoğlu mazbatasını aldı.

Cumhuriyet Halk Partisi’nden yeniden Arapgir Belediye Başkanı seçilen Haluk Cömertoğlu mazbatasını aldı.
Cömertoğlu’na mazbatasını, İlçe Seçim Kurulu Başkanı hakim Yiğit Afşin Bay verdi.
Tören için belediyeye gelen Cömertoğlu, Arapgir Belediyesi toplantı salonunda bulunan hemşehrilerimizle selamlaşarak mazbata törenine geçti.
Başkan Cömertoğlu, ‘’Kıymetli hemşehrilerim, çalışma arkadaşlarım, muhtarlarım, öncelikle 15 yılı geride bırakan bir Şehrül-Emin sıfatıyla sizlerin emanetçisi olarak karşınızdayım. Bugüne kadar verdiğiniz desteklere peşinen teşekkür ediyorum. Gösterdiğiniz tevazuya, sabıra, eleştireye ve tavsiyeye canı gönülden teşekkür ediyorum. Emanetçiniz olarak sizlere hizmet yolunda 15 yılımızı doldurmuş olduk. Yeni bir sayfa açıldı, aslında uzun süreli yapılmaması gereken bir iş, ama yapılan işler, ilçemizin gelişimi, markalaşılması bir uzmanlık ve çevre gerektiriyor, Türkiye’nin geneli ve yurt dışı ayağında, gittiğiniz her yerde Arapgir söylemine, Arapgir ile ilgili bir övgüyü görürsünüz, bunun altında bir çalışma var bunun önünde yürüyen bir başkanınız var, bugüne kadar yaptığımız bütün işlerin hepsi size helaldır.
Birgün olsun şahsileştirmedim, bütün krizlere, bütün bakılara, bütün dışlamalara inat kimseyi dışlamadık, kimseyi ötekileştirmedik, biz birlikte güzeliz bizim gücümüz birliktelikten geliyor dedik, uzlaşının en iyi modeli Türkiye’de Arapgir’dir dedik ve demeye devam ediyorum. Bunun sahibi sizsiniz, bunu denetleyen sizsiniz, bize emanet eden sizsiniz, size minnettarım.
Kalan ömrümün tümünde de yeni başlayan 5 yılımda da daha fazlasıyla Türkiye’yi bir ucundan bir ucuna Cumhuriyet Halk Partisi’ninde belediyeleriyle birlikte iş birliği yapıp kardeş belediye olarak Arapgir’e fayda kazandırmanın ne kadar fayda verdiğini sizlere birlikte yaşarayak göstereceğiz. 
Bu ilçenin tepeden tırnağa marka şehri olması için 7 gün 18 saat çalışarak bugüne kadar getirdim, 7 gün 20 saate çıkararak devam edeceğim.
5 yılımızı kardeşçe omuz omuza iş yapacağız, üreteceğiz üreteceğiz üreteceğiz.
Biz birlik olalım Arapgir yerinde durur, biz kardeşçe kalalım Arapgir’in geleceği kardeşçe kalır.
Allah hepinizden razı olsun, verdiğiniz desteğe, ettiğiniz duaya canı gönülden teşekkür ediyorum, kalın sağlıcakla. Emanetiniz bende, emanetinize leke gelmeyecektir bundan emin olabilirsiniz’’ şeklinde konuştu
 

Bakmadan Geçme