Samanlı MYK Asil Üyeliğe Geçti

MHP Genel Başkan Yardımcısı Prof.Dr. Filiz Kılıç'ın, MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli tarafından MHP TBMM Grup Başkanvekili olarak görevlendirilmesinin ardından MYK'da boşalan yere Mesut Samanlı asil olarak atandı.

MHP Genel Başkan Yardımcısı Prof.Dr. Filiz Kılıç’ın, MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli tarafından MHP TBMM Grup Başkanvekili olarak görevlendirilmesinin ardından MYK’da boşalan yere Mesut Samanlı asil olarak atandı.


MHP Malatya’da uzun yıllar görev yapan, ve her kesimin takdirini alan, Ülkü Ocaklarından başlayıp, MHP Battalgazi İlçe Başkanlığını ve MHP Malatya İl Başkanlık görevlerini başarı ile tamamladıktan sonra MHP’den Milletvekili adayı olan Mesut Samanlı, MHP 14. Olağan Büyük Kurultayı'nda MYK 1.sıra yedek olarak sıralamaya girerek başarısını sürdürmüştü.
Bugün MHP’nin başkanlık divanının belli olmasından sonra, MHP Genel Başkan Yardımcılığını üstlenen Prof.Dr.Filiz Kılıç’ın MHP TBMM Grup Başkanvekili olarak görevlendirilmesinin ardından, Malatya’da sevilen siyasetçiler arasında yerini alan Mesut Samanlı, MYK asil üyeliğine getirildi. Konu ile ilgili olarak Samanlı, “Milliyetçi Hareket Partisi'nin 14'üncü Olağan Büyük Kurultayı'nda seçilen Merkez Yönetim Kurulu ve Merkez Disiplin Kuruluna seçilen tüm başkanlarımı tebrik ediyorum. 17 Mart 2024 tarihinde büyük bir coşku ile gerçekleşen Milliyetçi Hareket Partisi 14. Olağan Büyük Kurultayımız sonrasında bugün (15 Nisan 2024), parti genel merkezimizde Genel Başkanımız Sayın Devlet BAHÇELİ’nin başkanlığında yapılan MYK ve MDK toplantımızda, Milliyetçi Hareket Partisi Başkanlık Divanı Üyelerimiz belirlenmiştir. Ülkemiz, milletimiz ve davamız için hayırlara vesile olmasını Cenabı Allah’tan niyaz ederim” dedi.
MHP MYK Üyesi Mesut Samanlı, “İlk günkü azim ve sadakatle bir elimde üç hilalli sancak, diğer elimde albayrak, dilimde dua, yanımda dava arkadaşlarım, arkamda şehitlerimizin hatıraları, gönlümde vatan ve millet sevgisi eşliğinde davamızın ve partimizin yükselişine sonuna kadar hizmet edeceğim. Biriz, diriyiz, kardeşiz, ülküdaşız, hep birlikte Kızılelma’nın izinde, İ’la-yi Kelimetullah davasının peşindeyiz.Bilinmelidir ki, “Ülke İçin Var Olduk, Bir Ülküye Yar Olduk.”“Ülkümüz Ömür Boyu, Candan Öte”dir.” İfadelerini kullandı.

Bakmadan Geçme