Güder Belediyede önemli değişiklikler gerçekleştirdi

Battalgazi Belediye Başkanı Osman Güder, belediyede önemli değişiklikler gerçekleştirdi.

Battalgazi Belediye Başkanı Osman Güder,  belediyede önemli değişiklikler gerçekleştirdi. Özel Kalem, Basın Yayın ve Halkla İlişkiler müdürlüğünde ikinci adam olarak görünen isimler, yerel seçim öncesi Osman Güder’in tercihleri oldu.
AK Parti Battalgazi İlçe Başkanlığı dönemlerinden berli yanından hiç ayırmadığı Mehmet Acun’u görevden alarak, yerine Burak Türker’i atadı. İki isimde yıllardır Osman Güder’in sağ kolu olarak biliniyordu. Mehmet Acun’un Özel Kalem ve Başkan Yardımcılığı görevlerinde yer alırken, personelle olan diyalogları karşısında bir çok defa personel tarafından tepki görmüş, Battalgazi Belediye Başkanı Osman Güder bunları görmezden gelerek görevine devam ettirmişti.
Mehmet Acun’un görevden alınması sonrası, bazı sosyal medya paylaşımlarında, Osman Güder’in sert tavırları yüzünden Mehmet Acun’un ayrıldığı söz konusu olsa da, Güder’in yaklaşan yerel seçimler öncesi kadrosunu güçlendirme  adına değişikliklere gittiği gelen haberler arasında…
Yine her daim yanında olan genç bir isim olan Burak Türker’in Özel Kaleme atanması şaşkınlık yaratmadı. Burak Türker’in özel kalem müdürlüğünde başarılı bir performans sergileyeceğine her kesim tatmin olmuş durumda.
Battalgazi Belediye Başkanı Osman Güder’in belediyenin beyni olan Basın müdürlüğünde de değişikliğe gitmesi, bazı basın mensupları tarafından tepki görse de, gelen ismin AK Parti kadrolarından yetişmesi sebebiyle Osman Güder’in baskılar sonucu , Murat Çolak’ı görevden aldığı açıklanmakta.
Basın Yayın Müdürlüğünde  Murat Çolak’ın Televizyon yöneticiliğinde Malatya’da ve Elazığ’da bir çok yerde yönetici olarak görev almıştı. Murat Çolak 2014 yılında yapılan yerel seçimlerde Battalgazi Belediye Başkanı olan Osman Güder tarafından İsmail Demirci’nin yerine ataması gerçekleştirilmişti.
Malatya’da basın yayın organları Murat Çolak’ın görevden alınmasına sessiz kalırken, bazı kesimler ise şu dönemde alınmasının yanlış olduğu düşüncesinde. Murat Çolak’ın yaklaşan emekliliği sonrası belediyeden ayrılacağı da söz konusu..
Murat Çolak Battalgazi Belediyesi Basın Yayın Müdürlüğünde bazı basın yayın organları ile arasının açık olması da görevden alınmasına sebep olduğu belirtilmekte. 
Battalgazi Belediyesi Basın Yayın Müdürlüğüne ataması gerçekleşen Tayfun Güngör AK Parti Malatya gençlik kollarında yetişmiş bir isim.  Güngör ajans adı altında ajans sahibi olan Tayfun Güngör, AK Parti teşkilatında şu anda üst düzeyde çalışmalarına devam etmekte…
 

Bakmadan Geçme