Özcan, 'Erdoğan'ın elinin güçlü olması için TBMM'de AK Parti'de güçlü olmalı'

AK Parti Malatya Milletvekili Adayı Ramazan Özcan

AK Parti Malatya Milletvekili Adayı Ramazan Özcan, “Malatya’da şu anda ‘Cumhurbaşkanlığında Recep Tayyip Erdoğan’a oy vereceğim, ama partide başka yeri tercih edeceğim’ diye bir algı yürütülüyor. AK Parti Grubunu Meclis’te zayıflatırsak, bu sıkıntıya neden olabilir. Cumhurbaşkanımız Sayın Recep Tayyip Erdoğan’ın elinin güçlü olması için AK Parti Grubunun da güçlü olması lazım” dedi.

 

Darende ilçe merkezindeki esnafları tek tek ziyaret ederek sohbet edip, AK Parti için oy isteyen Özcan, ilçe merkezindeki ziyaretlerinin ardından Darende’nin Akpınar ve Ayvalı Mahallelerini de ziyaret etti.

Darende Belediye Başkanı İsa Özkan’da Özcan’ın esnaf gezisine eşlik etti.

 

Esnaflara yönelik olarak ilçe merkezinde bir konuşma yapan AK Parti Malatya Milletvekili Adayı Ramazan Özcan,”14 Mayıs seçimleri çok önemli. Bakın Türkiye bir eşikten geçiyor. Yani 21 yıldır Türkiye tarih yazıyor.  Cumhurbaşkanımız Recep Tayyip Erdoğan önemli hizmetlerle bu ülkeyi tanıştırdı. Bunun devamını istiyoruz.  Sadece Türkiye değil, İslam Coğrafyası ve Türk Cumhuriyetlerinin hepsi bu seçimin sonucunu merakla bekliyor, bunu görelim. Seçimde 2 tane oy kullanacaksınız, bir tanesini Cumhurbaşkanımız Sayın Recep Tayyip Erdoğan için kullanırken, diğerini de Türkiye Büyük Millet Meclisi’nde sizleri temsil edecek, Malatya’nın hakkını hukukunu koruyup, Cumhurbaşkanımız ile birlikte Yasamada görev yapacak olan milletvekillerimize de oy verin.   Malatya’da şu anda ‘Cumhurbaşkanlığında Recep Tayyip Erdoğan’a oy vereceğim, ama partide başka yeri tercih edeceğim’ diye bir algı yürütülüyor. Recep Tayyip Erdoğan, Cumhur İttifakının adayıdır, ama Meclis’te çalışacak olan AK Parti grubunun da güçlü olması lazım. AK Parti Grubunu Meclis’te zayıflatırsak, bu sıkıntıya neden olabilir. Cumhurbaşkanımız Sayın Recep Tayyip Erdoğan’ın elinin güçlü olması için AK Parti Grubunun da güçlü olması lazım” dedi. 

Bakmadan Geçme