Eğitimci ve Sendikacı Mazlum Kutlu CHP'den Aday Adayı Oldu

Mazlum Kutlu Cuhuriyet Halk Partsi 28. Dönem Malatya Milletvekili A Adayı

Eğitimci ve Sendikacı Mazlum Kutlu CHP'den Aday Adayı Oldu. Cumhuriyet Halk Partisi 28.Dönem Malatya Milletvekili Aday Adayı olan Mazlum Kutlu," Ekonominin gelişmesinde demokratik hukukun bilinciyle Tarım ve hayvancılık alanlarının gelişimine ve Eğitim reformunu hedef alarak, En önemlisi depremde yaşanan büyük acıları birlikte saracağız." dedi.

Kutlu açıklamasında; "

Çocuklarımızın, gençlerimizin, memleketimizin, ülkemizin geleceği için büyük mücadele veren, Atatürk İlke ve İnkılaplarından bir an olsun vazgeçmeyen Cumhuriyet Halk Partisi’nin bir neferi olmaktan her zaman gurur duydum. Şimdi ise 28. Dönem için milletvekili aday adaylığı başvurumu gerçekleştirdim. 14 Mayıs'ta gerçekleşecek seçimin demokrasinin yeniden inşası olacağı inancıyla Hak, Hukuk, Adalet ilkelerine taviz vermeden Canla başla çalışacağım bu yolda, siz değerli dostlarımın desteklerini bekliyorum.
 Kişisel hiç bir beklentim yok. Bu dönemde kimsenin de makam mevki talep etmesini doğru bulmuyorum. Milletimiz hangi görevi verirse, onu yapacağız, yalnız millete hizmet edeceğiz.

Ekonominin gelişmesinde demokratik hukukun bilinciyle Tarım ve hayvancılık alanlarının gelişimine ve Eğitim reformunu hedef alarak, En önemlisi depremde yaşanan büyük acıları birlikte saracağız." ifadelerine yer verdi.

Bakmadan Geçme