Deva Partisi Malatya İl Başkanlığına Akıncı Getirildi

Deva Partisi Malatya kurucu il başkanı, Onur Güneş'in 14 Mayıs seçimlerinde milletvekili aday adayı olması münasebetiyle, DEVA Partisi Malatya il başkanlığı görevi Sinan Akıncıya verildi.

Deva Partisi Malatya kurucu il başkanı, Onur Güneş’in 14 Mayıs seçimlerinde milletvekili aday adayı olması münasebetiyle, DEVA Partisi Malatya il başkanlığı görevi Sinan Akıncıya verildi.

Akıncı yaptığı açıklamada;
"Ülkemiz ve dahi kentimiz için çok önemli bir seçimin arifesindeyiz. Öncelikli görevim; bu tarihi nitelik taşıyan seçimde Malatya’mızda hak ettiğimize inandığım en yüksek oyu alabilmek için yol arkadaşlarımla birlikte çalışmak olacaktır. Seçime demokratik bir olgunluk içinde, saygı ve huzur ortamını sağlayarak gitmek yine önceliğimizdir. Malatya DEVA Teşkilatı olarak, Genel başkanımız Sayın Ali Babacan’ın liderliğinde insan hak ve özgürlüklerine saygılı, eşitlikçi adil bir yönetimi cumhuriyetimizin 100. yılında göreve getirmek misyonuyla hareket ediyoruz. 

06 Şubat’ta yaşadığımız büyük deprem felaketinin yaralarını sarmak, ölenleri geri getiremeyecek olsak da kalanlarımız için Malatya’mızı ayağa kaldırıp yaşanabilir bir şehir tesis etmek önümüzdeki dönem  en önemli gündemimiz olacak. 

Siyasetin kısır çekişmelerinden azade, dostluk ve kardeşlik hukuku içinde her bir hemşerimizin derdini kendi derdimiz bilip bu zeminde hareket edeceğiz. Malatya’mız gözbebeğimiz şehrimiz bu hüzünlü zaman kesitinde dinamik sosyolojisi tarihi özgüveni ile bu günleri de aşacaktır, yeter ki bizler umutla ve sevgiyle bir arada olalım. 
 Gayret ve  çaba bizden takdir Allah’tandır. 

Bu şerefli görevi sizlere mahcup olmadan yapmak, Rabbimden niyazımdır. "dedi.
 

Bakmadan Geçme