Başkan Şengönül: Ülkücü Hareketin Varlık Sebebi, Cumhuriyetimizi Dahada İleriye Taşımaktır

Ülkü Ocakları Malatya İl Başkanı Turgay Şengönül

Ülkü Ocakları Malatya İl Başkanı Turgay Şengönül, Ülkücü Hareketin Varlık Sebebi, Cumhuriyetimizi Dahada İleriye Taşımaktır dedi.

Başkan Şengönül mesajında;

"99 yıl önce emperyalist ve işbirlikçilerinin kesin mağlubiyeti, necip Türk  milletimizin kesin zaferi ile sonuçlanan ,Ulu Önder Gazi Mustafa Kemal Atatürk'ün en büyük eserim dediği Cumhuriyetimiz, bugün ilan edilmiş ve Türkiye Cumhuriyeti olarak tescil edilmiştir.
Mustafa Kemal Atatürk ve milliyetçi silah arkadaşlarının, Türk milletinin adaletine ve karakterine en uygun iradenin Cumhuriyet olduğunu söyleyerek diktikleri Cumhuriyet fidanı, 99 yıllık köklü bir ağaç olmuş ve Türk milleti ve büyük nihaî ülküsü sayesinde bütün dünya Türklüğüne ilelebet gölge olacak ulu bir çınar olacaktır. Yüce milletimizin geleceğini sahiplenen Ülkücü gençler olarak, Liderimiz Sayın Devlet Bahçeli Beyefendi’nin emrinde, Genel Başkanımız Sayın Ahmet Yiğit Yıldırım’ın yolunda Cumhuriyetimizi yükseltme ve ilelebet sürdürme ödevimizi tam ve tavizsiz idrak ettiğimizi belirtmek isterim.
Cumhuriyetimizin kuruluş gününün sevincini yaşarken başta Ulu Önder Mustafa Kemal Atatürk’ü, silah arkadaşlarını ve aziz Şehitlerimizi bir kez daha yâd ediyorum. Ruhları şaad mekânları cennet olsun. Bu vesile ile Aziz Türk milletinin 29 Ekim Cumhuriyet bayramı kutlu olsun." ifadelerine yer verdi.

Bakmadan Geçme