Başkan Güder'den ABYB'ye 10 Ocak Ziyareti

Battalgazi Belediye Başkanı Osman Güder,10 Ocak Çalışan Gazeteciler Günü nedeniyle Anadolu Basın Yayın Birliği

Battalgazi Belediye Başkanı Osman Güder,10 Ocak Çalışan Gazeteciler Günü nedeniyle Anadolu Basın Yayın Birliği (ABYB) Malatya Şube Başkanlığını ziyaret ederek basın mensuplarının 10 Ocak Çalışan Gazeteciler Günü’nü kutladı. 
10 Ocak Çalışan Gazeteciler Günü dolayısıyla gerçekleşen nezaket ziyaretinde Başkan Güder’e, Battalgazi Belediye Başkan Yardımcısı Zafer Kırçuval, Ak Parti Battalgazi İlçe Başkanı Basri Kahveci ve Belediye Basın Müdürü Murat Çolak eşlik etti.
 10 Ocak Çalışan Gazeteciler Günü Münasebetiyle bir açıklama yapan Battalgazi Belediye Başkanı Osman Güder,” 10 Ocak Çalışan Gazeteciler Günü münasebetiyle basın kuruluşlarımızı ziyaret ediyoruz. Tüm basın mensuplarımız halkımızın gözü kulağı oluyorlar. Yağmur Kar demeden sürekli olayları gözleyerek, tespit ederek halkımıza duyuruyorlar. Yaptıkları bu cansiperane çalışma takdire şayandır. Bizde bu vesileyle Battalgazi Belediyesi olarak onların 10 Ocak Çalışan Gazeteciler gününü kutlayalım, muhabbet edelim, üzerimize düşen yapabileceğimiz sıkıntılar ,konular varsa bunları görüşerek çözüm arayışına girelim diye ziyaretlerde bulunduk. Bu vesile ile de Anadolu Basın Yayın Birliği (ABYB) Malatya Şube Başkanı Filiz Yavuzkurt ve çalışma arkadaşlarının gününü kutluyor ve başarılarının devamını diliyorum’’ şeklinde konuştu.
Anadolu Basın Yayın Birliği (ABYB) Malatya Şube Başkanı Filiz Yavuzkurt ise ” Battalgazi Belediye Başkanımız Osman Güder ve ekibine nazik ziyaretlerinden dolayı teşekkür ediyorum. 10 Ocak Çalışan Gazeteciler Gününde hatırlanmak gazetecilere iyi gelmektedir. Takdir edersiniz ki bizler de kamu hizmeti gören kurum niteliğindeyiz’’ifadelerine yer verdi. Başkan Yavuzkurt,’’her şartta, Malatya medyasının yanında olan başta Büyükşehir Belediye Başkanımıza ve bütün İlçe Belediye Başkanlarımıza şükranlarımı sunuyorum. Bizimle her zaman paydaş olduğunuzun bilincindeyiz. Bu anlamda da şahsım ve meslektaşlarım adına ayrıca teşekkür ediyorum ‘’dedi. 
Samimi bir ortamda gerçekleşen ziyarette, İlçede devam eden faaliyet, hizmet ve çalışmaları değerlendiren Başkan Güder, proje ve yatırımların son durumu hakkında bilgilendirmede bulundu.
Program hatıra fotoğrafı çekilmesiyle sona erdi.
 

Bakmadan Geçme