Malatya 1.Amatör Küme (Muharrem Zeyno ) 7 .Hafta Futbol Ligin'de Bu Haftanın Karması...

Malatya 1.Amatör Küme (Muharrem Zeyno ) 7 .Hafta Futbol Ligin'de Bu Haftanın Karması...

Malatya 1. Amatör Küme Büyükler Ligi Muharrem Zeyno Sezonunda İlk yarı (7.Hafta) karşılaşmaları Hafta sonu sonra oynanan karşılaşmalarla sona erdi.
Bu hafta A Gurubunda
Bu hafta B grubunda Malatyaspor ligin en son sırasında yer olan çöşnüksporu 6-1 yenerek ilk yarıyı na mağlup olarak topladığı 18 puanla lider bitirdi..
Bu gurubun iddalı takımlarından hekimhan'a spor bu hafta Battalgazi deplasmanında Battalgazi belediye sporla 1-1 kalarak ilk yarıya 13 puanla 2 sırada bitirdi.
Yine sezona iyi başlayan Pütürge belediyespor Battalgazi belediyespor Yazıhan belediyespor 10'ar puanla sıralamada yerlerini aldı bu grupta çoşnük spor oynadığı 7 karşılaşmada hiç puan toplayan vererek en son sırada yer aldı..
A grubunda lider ilk yarıyı na mağlup bitiren Alageyikspor ile Ataköyspor ile karşı karşıya geldi. 
Bu karşılaşmayı Alageyik 5-0 kazanarak ilk yarıyı 18 puanla lider bitirdi.
bu grupta liderlik mücadelesi yapan ligin genç takımlarından Kale Gençlerbirliği bu hafta  Doğanşehir belediyesi spor ile karşı karşıya geldi zevkli ve çekişmeli geçen bu karşılaşmayı Kale Gençlerbirliği 2-1 kazanarak ligi 15 puanla 2. Bitirdi..
Bu gurubun iddialı takımlarından Doğanşehir belediyespor Ataköyspor, Arapgir gücü 9 puanla ligi 3.4.5 sıralamayla bitirdi ligin son sıralarda ise konakspor ve karakavakspor 6 puanla ligin son sırasında yer aldı...
C Grubunda  ise Bu hafta Grup liderliği için mücadele eden,Orduzuspor, Demirspor karşı karşıya geldi Baştan sona zevkli ve çekişmeli geçen bu karşılaşmayı Orduzu
spor rakibini 1-0 yenerek ilk yarıyı 13 puanla lider bitirdi. 
Bu sonuçla Demirspor ise 12 puanla ikinci sırada yer aldı...
Bu gurubun iddialı ekiplerinden Hekimhan Belediye spor Ligin son sırasında yer alan Erkeneksporu 6-0 yenerek 11 puanla ilk yarıyı 3.bitirdi..
Bu gurupta Darende spor,1966 malatyayı 4-1yenerek 7 puna ulaştı,1966 malatya 6 puanla 5 sırada yer alırken son sırada çatyol 3,erkenekspor 0 puanla son sırada yer aldı..
Haftanın değerlendirmesini yapacak olursak;
Haftanın takımı Orduzu Spor 
Haftanın hakemi; Murat Gezer (Karakavakspor-Arapgirgücü)
Haftanın futbolcusu; Yusuf Taşkıran (Malatyaspor )
Haftanın antrenörü; Bekir Akgül (Pütürge Bld.spor)
Haftanın olayı; Hakemin Tutumu
Haftanın Fotoğrafı;Yeşiltepe 2 Nolu saha hâlâ kapalı

Bakmadan Geçme