CHP'li Gökçe Hekimhan İlçesini Ziyaret Etti

31 Mart yerel seçimler öncesi ziyaretlerini sürdüren.Cumhuriyet Halk Partisi CHP Malatya Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Soner Gökçe Hekimhan ilçesini ziyaret ederek istişarelerde bulundu.

31 Mart yerel seçimler öncesi ziyaretlerini sürdüren.Cumhuriyet Halk Partisi CHP Malatya Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Soner Gökçe Hekimhan ilçesini ziyaret ederek istişarelerde bulundu.

Gökçe ve beraberindeki heyet ilk olarak Cumhuriyet Halk Partisi CHP Hekimhan İlçe başkanlığını ziyaret ederek istişarelerde bulunan Gökçe Değerlerimize sahip çıkacağız dedi.

Ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getiren CHP Hekimhan Belediye Başkan Adayı Turan Karadağ, Cumhuriyet Halk Partisi CHP Malatya Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Soner Gökçe 31 Mart yerel seçimler öncesi Hekimhan ilçemizi ziyaret ederek seçimlerle ilgili istişarelerde bulunuyoruz.dedi.

CHP'Li Gökçe 31 Mart 2019'da yapılacak olan yerel seçimleriyle ilgili, hem teşkilatımızı ziyaret ederek fikir alışverişinde bulunmak hemde etkinlikler kapsamında Hekimhan ilçemizi ziyaret ediyoruz.31 Mart ‘ta kesinlikle hem Hekim'handa Malatya'da çok güzel sonuçlar alacağımızdan eminiz, bu noktada heyecanımız en üs noktada halkımızın gönülde yerimiz olduğumuzu biliyoruz,Geçen gün Hekimhan İlçesi Kocaöz mahallesinde idik, çok güzel görüntüler ve sıcak kanlı insanlarımızı gördüklerini ifade eden Cumhuriyet Halk Partisi CHP Malatya Büyükşehir Belediye Başkan Aday Soner Gökçe. Bizlere 31 Mart'ta baharın geleceğini müjdelemiştir, bu nokta ben aday adayı olduktan sonra, aday olduktan sonra tüm aday adayı arkadaşlarımızla iş birliği içerisinde oldum birlik ve beraberliğimi sağlayarak, mevcut Belediye Başkanımızla mevcut CHP İlçe Başkanımızla Hekimhanda bu birlik ve beraberlik içerisinde 31 Martta hazırlanan bunun temelini atan sayın Turan Karadağ Başkanıma teşekkür ediyorum . Bu seçimde ayrı bir durumda söz konusu, Malatya'da Büyükşehir Belediye Başkanlığında dahil olmak üzere ilk defa Hekimhanlı bir hemşehriniz aday oldu, Bu gün Malatya Büyükşehir Belediye Başkan Adayı'da Hekimhanlı hemşehriniz kardeşiniz, evladınız aday hemde Hekimhan merkezde gurur duyduğumuz Turan Karadağ, herkesle bütünleşmiş bir şekilde aday olmuş vaziyette o yüzden'de çok güzel sonuçlar alacağız 31 mart yerel seçimlerinde şeklinde konuştu.

Hekimhan İlçesi Basak köyü tarafından organize edilen kış yarısı etkinliği büyük ilgi gördü. Cumhuriyet Halk Partisi Malatya Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Soner Gökçe Hekimhan ilçesi Basak mahallesini ziyaret ederek, etkinliğe katıldı.

Her yıl geleneksel olarak kutlanan, kış yarısı etkinliğinin bu yılki bölümüne, Hekimhan Kaymakamı Ahmet Özdemir, Hekimhan Belediye Başkan Ali Seydi Millioğulları, Cumhuriyet Halk Partisi CHP Malatya Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Soner Gökçe, CHP Hekimhan Belediye Başkan Adayı Turan Karadağ davetliler ve çok sayıda vatandaş katıldı.

Hekimhan Kaymakamı Ahmet Özdemir Birliğimize kardeşliğimize bütünlüğümüze vesile olan yardımcı olan bu kış yarısı etkinliğimizi uzaktan ve yakından gelen tüm hemşehrilerimizi bir araya getiriyor, davetliler aynı sofra etrafında güzellikleri ve baharın gelişini ve kardeşliği yansıtmak için birer vesile oluyor, bu kapsamda 2019 yılı etkinliğimizi düzenleyen ve tüm emeği geçenlere teşekkür ediyorum şeklinde konuştu.

CHP Hekimhan Belediye Başkan Adayı Turan Karadağ Hekimhan ilçemizin Basak Mahallesinde 2019 kış yarısı etkinliğinde bir aradayız emeği geçenlere teşekkür ediyorum.Hekimhan Belediye Başkan Ali Seydi Millioğulları her yıl geleneksel olarak kutlanan Kış yarısı etkinliği kutlanmaktadır. Birlik ve beraberlik içinde kutlama yapıyoruz emeği geçenlere teşekkür ediyorum,

“CHP'li Gökçe ise Her yıl geleneksel olarak kutlanan, kış yarısı etkinliğinin yöresel gerçekten bizim için çok anlam ifade eden, bu etkinliği düzenleyen, muhtarımıza dernek başkanımıza hepsine teşekkür ediyorum , ben sizin bir hemşehrimizin develiciyim sizlerle iç içeyiz ve birlik ve beraberiz acımız sevincimiz her şeyimiz bir olmuştur.Bu güne kadar geldiniz zaman vatandaşlarımıza çoğuna kirve demiştiniz, sizler bizim canımızsın bu gün sizlerin arasında bulunmak , bizim için onur verici mutluluk vericidir, emeği geçenlere canı gönülden teşekkür ediyorum dedi.Cumhuriyet Halk Partisi CHP Malatya Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Soner Gökçe' Sizlerin içerisinde olmaktan duyduğum mutluluğu anlatmak istiyorum, burada bizi yalnız bırakmayan, sayın kaymakamımıza Belediye Başkanımıza ve CHP Belediye Başkan Adayımıza teşekkür ediyorum ben burada misafir olarak değil ev sahibi olarak hisediyorum ifadelerini kullandı.

Gökçe ve beraberindeki Heyet Daha sonra Ali Kapısı Dernek Başkanı Muhsin Topalcengiz ve yönetim kurulunu ziyaret ederek istişarelerde bulunan CHP'li Gökçe Malatya'mızın Değerlerine sahip çıkacağız dedi.

Ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getiren Ali Kapısı Dernek Başkan Muhsin Topalcengiz Cumhuriyet Halk Partisi CHP Malatya Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Soner Gökçe'yi canı yürekten kucaklayarak,bağrımıza bastık kendilerine derneğimizi ziyaretlerinden dolayı kendilerine teşekkür ediyorum şeklinde konuştu.

“Cumhuriyet Halk Partisi CHP Malatya Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Soner Gökçe Sosyal devlet olmanın anlamı zaten budur, bu anlamda isminiz gibi bu güzel derneğimizde bizler yerel yöneticiler olarak, eğer nasip olursa bize sizlerle birlikte sizin sorunlarınız sizin bu noktadaki birlikte faaliyet gösterdiğiniz toplumsal anlamda çok önemli manevi görev üslendiğini tüm etkinliklerinizde sizlerle beraber olacağımızı bilmenizi istiyorum. Sadece bir yerel yöneticilik noktasında bir noktaya gelince sizlerle beraber olmak değil .Şunu bilmenizi istiyorum şahsım olarak her zaman emrinizdeyim yerel yönetim sonucu ne olursa olsun,sizler gibi çok saygın ve maneviyata önem veren, bu değerleri yaşatmak gayreti içinde olan,siz değerli insanların her zaman emrindeyim şeklinde konuştu

Bakmadan Geçme