AFAD Çalışkan Muhtara kapıları kapadı

Malatya Battalgazi İlçesi Niyazi Mahallesi Muhtarı Nilgün Tekatlı

Malatya Battalgazi İlçesi Niyazi Mahallesi Muhtarı Nilgün Tekatlı  AFAD'a giderek sorunları dile getirmek isterken hiç ummadığı bir davranış ile karşı karsıya kaldı.

Muhtar Tekatlı sosyal medya kişisel hesabından yaptığı açıklamada; Malatya Afad il müdürlüğünde görev yapan Sinop müdürü Ümit Ünal bugün saat 14.20 sularında hem vatandaşların gitmesi dahilinde hemde şahsım birebir gidip duruma şahit olmuş durumundayım." dedi.

Muhtar tekatlı açıklamasında; 

Kamuoyunun dikkatine Malatya Afad il müdürlüğünde görev yapan Sinop müdürü Ümit Ünal bugün saat 14.20 sularında hem vatandaşların gitmesi dahilinde hemde şahsım birebir gidip duruma şahit olmuş durumundayım.
İcerde 5 personel var birde kendileri kapıyı çalıyoruz açmiyorlar taki yanımızdaki afad personeli ben afad personeliyim dedikleri için kapıyı açtılar.
İceri girdik çıkın dışarı diye bizleri ikaz ediyor yanımızdaki  afad personeline bile niye bunlarla içeri geldin diyor biz beyefendi sıkıntıları size anlatmak için geldik diyoruz bana beyefendi diyemezsiniz ben müdürüm diyor.
Ya sabır çektik bizi içerden çıkardı çalışma arkadaşları ile rahatsız olduklarını açıkladı bu sebeplede içeri kimseyi almiyorlarmiş eee peki şimdi soruyorum insanların sıkıntısını dinlemeden nasıl yardımcı olacak birde vatandaş kendisine değil kime soracak. 
Ben gerekli yerlere bildirdim.Şunuda açıklayayım halen insanlara ödenek yatmadı kontenyr çıkmadı ve birçok kişi de ise aynı hanede başka insanlar görünüyor.
Bir sürü karışıklık var hem mağduruz hemde hem de sistem Tem de karışıklık var deniliyor hersey karman çorban Allah yar yardımcımız olsun.

Bakmadan Geçme