Ağın Kaymakamı Yılmaz Malatya Vali Yardımcılığına Atandı

6 Şubat Kahramanmaraş merkezli depremin 3.günü geçci görevle Malatya iline görevlendirilen kaymakam Burak Yılmaz Malatya Vali Yardımcılığına atandı.

Asrın felaketi Kahramanmaraş depreminin 3.'ncü günü gecici görevle Malatya'ya görevlendirilen Elazığ-Ağın Kaymakamı Burak Yılmaz, asaleten Malatya Vali Yardımcılığına atandı.

7 aydır Elazığ-Ağın kaymakamlığını yürüten Burak Yılmaz, Kişisel sosyal medya sayfasından yaptığı açıklamada; "Saygıdeğer Ağınlılar;
Yaklaşık 7 aydır yürüttüğüm Ağın Kaymakamlığı görevimden, İçişleri Bakanlığımız tarafından Malatya Vali Yardımcısı olarak görevlendirilmem sebebiyle bugün itibari ile ayrılıyorum. 
Görev süremiz içinde bizlere yardımcı olan Belediye Başkanımız Sayın Ali USLU’ya, kurum müdürlerimize ve mesai arkadaşlarımıza, muhtarlarımıza, siyasi parti temsilcilerine,sivil toplum kuruluşlarımızın temsilcilerine,esnaflarımıza ve tüm Ağınlı hemşehrilerimize ayrı ayrı teşekkür ederim. Yaptığımız işleri birlikte yaptık, birlikte emek verdik. 
Bundan sonra görev yaptığım her yerde çalınacak bir kapınızın olduğunu tüm Ağınlı hemşehrilerimin bilmesini isterim.
Siz değerli Ağınlı Hemşehrilerimi ve Ağını tanıma fırsatı bulduğum için kendimi bahtiyar hissediyor, hakkınızı helal etmenizi dileyerek kucak dolusu selam ve saygılarımı sunuyorum." dedi.

Bu arada Ağın Belediye Başkanı Ali Uslu'da bir bildiri yayınlayarak, "6 Şubat Kahramanmaraş merkezli depremin  3.günü geçici görevle Malatya iline görevlendirilen  Ağın Kaymakamımız Sn:Burak YILMAZ Bugün itibariyle ilçemizden ilişiğini keserek Asaleten Malatya Vali yardımcılığına görevlendirilmiştir.
Kıymetli Kaymakamımıza yeni görevinde üstün başarılar dilerim ,
Kendisi ile omuz omuza çalışmak bizim için mutluluk vericiydi.
Rabbim sizlerin sayısını artırsın güzel insan,
Yolun ve bahtın açık olsun .." dedi.

Bakmadan Geçme