ABYB'den Baro Başkanına Hayırlı Olsun Ziyareti

Anadolu Basın Yayın Birliği (ABYB)Malatya Şube Başkanı Filiz Yavuzkurt ve Yönetim Kurulu Üyeleri Malatya Baro Başkanı Onur Demez'e hayırlı olsun ziyareti gerçekleştirdi.

Anadolu Basın Yayın Birliği (ABYB)Malatya Şube Başkanı Filiz Yavuzkurt ve Yönetim Kurulu Üyeleri Malatya Baro Başkanı Onur Demez'e hayırlı olsun ziyareti gerçekleştirdi.

   Gerçekleşen ziyarette Anadolu Basın Yayın Birliği (ABYB)Malatya Şube Başkanı Filiz Yavuzkurt, “Malatya Baro Başkanlığına seçilen Onur Demez’i Malatya’da yıllardır tanırız. Malatya’da sevilen sayılan bir ismin Baro Başkanlığına tekrar getirilmesi hakikaten Malatyalılar adına büyük bir şansdır. Adaletin gerçekleşmesi için yargının en önemli ayaklarından ve savunma makamının temsilcileri olan Avukatlık mesleğine önem veriyoruz. Şahsım , yönetim kurulum ve tüm dernek üyelerim adına , Baro Başkanlığına seçilen Onur Demez ve yönetim kurulunu kutluyorum. Başarılar diliyorum.” dedi.
    Başkan Onur Demez ve yönetiminin yapacakları çalışmalarla Malatya Barosuna katkı sağlayacaklarını ifade eden Yavuzkurt,’’ Bundan sonraki süreç içerisinde Abyb bünyesindeki tüm yazılı ve görsel yayın organlarımızla bize düşen her görevi yapmaya hazırız’’ ifadelerine yer verdi.
    Malatya Baro Başkanı Onur Demez ise, “Görevlerini büyük gayret ve özveriyle yerine getiren,büyük bir özveri ile çalışan basın mensuplarımızın hepsine minnettarız. Özellikle Anadolu Basın Yayın Birliği bünyesindeki yayın organlarının tarafsız, ilkeli haberlerini yakinen takip ediyoruz. sizlerin bu desteği bizler için çok önemli. Bizlerde avukat meslektaşlarımızla toplumdaki temel hak ve özgürlüklerin korunması adına baromuzun üstlenmiş olduğu bu görevi yerine getirmek için elimizden gelen çabayı göstereceğiz. Ziyaretiniz, güzel dilekleriniz ve desteğiniz  için teşekkür ediyorum” dedi.

Bakmadan Geçme