Darende Bekir Ilıcak Meslek Yüksekokulunda Görev Değişimi

Malatya Turgut Özal Üniversitesi Darende Bekir Ilıcak Meslek Yüksekokulu Müdürü Öğr. Gör. Mustafa KARAKUŞ görevini Doç. Dr. Bayram GÜNDÜZ'e devretti.

Malatya Turgut Özal Üniversitesi Darende Bekir Ilıcak Meslek Yüksekokulu Müdürü Öğr. Gör. Mustafa KARAKUŞ görevini Doç. Dr. Bayram GÜNDÜZ’e devretti. Rektör Prof. Dr. Recep BENTLİ,  hizmetlerinden dolayı KARAKUŞ’a teşekkürlerini iletti.

Görev değişimi nedeniyle düzenlenen programa Malatya Turgut Özal Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Recep BENTLİ, Rektör Yardımcısı Prof. Dr. Orhan GÜNDÜZ, Rektör Danışmanı Doç. Dr. Serdar DENİZ ve meslek yüksekokulunun akademik ve idari personeli katıldı. Düzenlenen programda Rektör BENTLİ, Öğr. Gör. Mustafa KARAKUŞ’a plaket takdim ederek, bugüne kadar yapmış olduğu hizmetlerden dolayı teşekkür etti. Rektör BENTLİ, müdürlüğe yeni atanan Doç. Dr. Bayram GÜNDÜZ’e de yeni görevinde başarılar diledi ve meslek yüksekokulunu hak ettiği yerlere getireceğine olan inancını belirtti.

Devir teslim töreninden sonra Rektör BENTLİ, meslek yüksekokulunun atölye ve laboratuvarlarını gezdi, ardından  öğrencilerle yemekte bir araya geldi.

Bakmadan Geçme