Yeşilyurt Belediyesi 'Cumhuriyet Kupası' Spor Ödülleri, Çocuk Kitapları Festivalinde Takdim Edildi

Yeşilyurt Belediyesi 'Cumhuriyet Kupası' Spor Ödülleri, Çocuk Kitapları Festivalinde Takdim Edildi

Yeşilyurt Belediyesi Gençlik ve Spor Hizmetleri Müdürlüğünün 29 Ekim Cumhuriyet Bayramı ve Türkiye Cumhuriyetinin Kuruluşunun 99.Yıldönümü etkinlikleri kapsamında düzenlediği ‘Cumhuriyet Kupası’ Hokey, Badminton ve Curling yarışmalarında dereceye giren sporcuların ödülleri Yeşilyurt Çocuk Kitapları Festivalinde takdim edildi.
29 Ekim Cumhuriyet Bayramı ve Türkiye Cumhuriyetinin Kuruluşunun 99.Yıldönümü etkinliklerine sportif etkinliklerle katkı sunduklarını söyleyen Yeşilyurt Belediye Başkanı Mehmet Çınar, “Festivalimizin tek amacı; çocuklarımızın hayata umutla bakması, derslerinde başarılı olması ve sosyalleşmelerini sağlamaktır. Birlik, beraberlik ve güzellikler içerisinde bir festivali ortamı yaşıyoruz. 29 Ekim Cumhuriyet Bayramımız ve Türkiye Cumhuriyetinin Kuruluşunun 99.Yıldönümü bir kez daha kutlu olsun. Festivalimizin bayrama denk gelmesi ayrı bir güzellik oldu, şölen havasında geçen festivalimizde çocuklarımızı ağırlamak bizim için büyük bir onurdur.6 Kasım’a kadar buradayız ve çeşitli etkinliklerle çocuklarımız ve aileleriyle bir arada olacağız.29 Ekim Cumhuriyet Bayramı dolayısıyla Gençlik ve Spor Hizmetleri Müdürlüğümüz tarafından düzenlenen ‘Cumhuriyet Kupası’ hokey, badminton ve curling yarışmalarında dereceye giren bütün sporcularımızı tebrik ediyorum. Derslerinde ve spor hayatlarında başarılar diliyorum. ” diye konuştu.
Yeşilyurt İlçe Kaymakamı Osman Uğurlu ise, 29 Ekim Cumhuriyet Bayramı ve Türkiye Cumhuriyetinin Kuruluşunun 99.Yıldönümünü tebrik ettikten sonra yaptığı konuşmada, “Yeşilyurt Çocuk Kitapları Festivalimizin hâyırlara vesile olmasını, ilçemizin kültürüne ve sanatına katkı sunmasını temenni ediyorum.” diye konuştu.
Konuşmaların ardından ‘Cumhuriyet Kupası’ hokey, badminton ve curling yarışmalarında dereceye giren sporcuların kupa ve madalyaları takdim edildi.

Bakmadan Geçme