Yeniden Refah Partisinden ABYB'ye 10 Ocak Ziyareti

Yeniden Refah Partisinden ABYB'ye 10 Ocak Ziyareti

Yeniden Refah Partisi Malatya İl Başkanı Bilal Yıldırım ve yönetim kurulu üyeleri, Anadolu Basın Yayın Birliği Malatya Şube Başkanlığına 10 Ocak Çalışan Gazeteciler günü nedeniyle ziyaret gerçekleştirdi.
Ziyarette Başkan Yıldırım, “ ABYB’nin yazılı ve İnternet haber sitelerini takip ediyor ve takdir ediyoruz. Şefffaf, dürüst ve cesur yayıncılığınız takdire şayandır. Basın bizler için hayatın en önemli yere sahiptir. Yerelden ülkemize, ülkemizden dünyaya haberi doğru ve tarafsız bir şekilde halka ulaştıran önemli bir müessesedir. Bu anlamda Anadolu Basın Yayın Birliği olarak yaptığınız haberlerde tarafsız ve objektifliğe hassas olduğunuz için teşekkür ederim, 10 Ocak Çalışan Gazeteciler gününüzü kutluyorum” dedi.
Ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getiren ABYB Malatya Şube Başkanı Filiz Yavuzkurt ise, “ Yeniden Refah Partisi Malatya İl Başkanlığına nazik ziyaretleri ve hediyeleri için teşekkür ediyorum. Bizler her siyasi partiye eşit mesafede olduğumuzu belirtmek isteriz.Bu anlamda Yeniden Refah Partisinin çalışmalarını takdir ediyor başarılar diliyoruz” dedi.
 

Bakmadan Geçme