Yazık Ettiniz Malatya'mıza..!

Teoman Mutlu

Malatya içinde bulunduğu coğrafya ve örnek vatandaş profili ile her dönem ülke gündemindeki yerini ziyadesiyle almıştır. 

Ya en iyisi olmuş ya da ne yazık ki, şu anda yaşanılan felakette görüldüğü üzere, sıkıntılar ile boğuşmuştur. 

Bunun da sebebi net ve açıktır. Liyakatten uzak yönetim kadroları ve zoraki dayatılan adaylar bu şehrin talihsizliğine ikinci bir skandal eklemiştir. 

Kamu kurum ve kuruluşlarını parselleyen ve kurumları kendi mesken ve ticarethaneleri gibi kullanmaya çalışan zihniyetin geldiği süreç, yaşanılan deprem sonrasında net bir şekilde ortaya çıkmıştır. 

Altı milletin vekili, ailelerine vekillik yapmayı ve etrafına kazançlar sağlamayı yeğlemiş ortaya çıkan tablonun günahını da koca yürekli Malatyam çekmiştir. 

Hiç bir kriz politikasını hesaba katmayan 6 vekile bu millet dur diyememiş, göklerden gelen karar noktayı koymuştur. 

Şimdi bu milleti ve dertlerini hiçe sayan altı vekile düşen net ve açıktır…

İstifa edip bu milletin korku ile dolu gönüllerini saygı ve hoşnutluk ile doldurmalı, derhal! ve katiyetle! görevlerini genç, dinamik, liyakatli kadrolara teslim etmelilerdir. 

Böylelikle en azından milletine ve bu topraklara olan sorumluluklarını yerine getirmiş olacaklardır. 

İlk günden itibaren aynı kararlılıkla, bu güne kadar verdiğimiz mücadeleye devam etmeyi, ata toprağımın ve mevcudiyetimin amacı sayarak, sizleri en kalbi duygularımla selamlıyorum.
Teoman MUTLU

Yorumlar 4
Mustafa ilgun 02 Mart 2023 13:13

Haklısın malatyada ben hiç yetkili görmedim belediye sınıfta kaldı

ÖMER 02 Mart 2023 12:59

O kadar dar düşünüyor ki Liyakatlı dediği kimseyi söyleyemiyor...Her hal CHP veya Hdp olsa gerek...

Mehmet 02 Mart 2023 10:20

Sonuna kadar doğru Cemal Akın Ahmet Çakar ve şişirilmiş hiç işe yaramayan Selahattin bu belediye başkanları mal varlıklarına el konulmalı cezaevine atılmalı 5 katlı 11 katlı binalara niye izin verdiler zaten bizim 10 tane Dalton kardeşimiz var bunlar sırayla milletvekili olurlar canları sıkılınca belediye başkanı olurlar �l başkanı olurlar aralarında top çevirirler kimsenin gücü de yetmiyor sesi de çıkmıyor cumhurbaşkanının etrafını kapatmışlar yalan beyanat vererek hele şu Selahattin kar yağdığı zaman esimleri gönderip Ankara il başkanlığına reklam yapıp ama hiçbir karı temizlemediğini gördünüz ayın 15 günü Ankara il başkanlığından çıkmıyor mafyacılığa heveslenmiş nuru yok yüzünde insan yüzüne bakınca bile bu adamdan hayır gelmeyeceğini anlıyor içimiz şişmiş bunların acilen tutuklanması lazım benim güzelim malatya'yı harcadılar ikide bir su yazsam efendime söyleyeyim bunlara karşı çıkanlara tehdit ediyorlar belediye otobüsü ne zaman ekmeğe zam selahattin'in bildiği başka bir şey yok zaten bu adamdan belediye başkanı anlayışı olmaz külhan bey gördüğüm yerde kovalayıp tokatlayacağım bakayım hele ne yapıyor katiller katiller hepsi katil bunları

Ömer kırteke 01 Mart 2023 20:55

Sonuna kadar arkandayız başkan

Bakmadan Geçme