• Haberler
  • Genel
  • Yapıcıoğlu yemin töreni iddialarına cevap verdi

Yapıcıoğlu yemin töreni iddialarına cevap verdi

HÜDAPAR Genel Başkanı Yapıcıoğlu, yemin töreninde maddeleri okumayacakları ile ilgili

Birlik Haber Ajansı, (BHA)- HÜDAPAR Genel Başkanı Yapıcıoğlu, yemin töreninde maddeleri okumayacakları ile ilgili “Elbette okuyacağız. Bir nokta, bir virgülünü bile eksik bırakmamak gerekiyor. Herhangi bir ekleme veya çıkarma yapma gibi bir düşüncemiz yok, böyle bir şey mümkün de değil” dedi.

 

HÜDAPAR Genel Başkanı Zekeriya Yapıcıoğlu, yemin töreninde maddeleri okumayacakları iddialarına yanıt verdi.

Yapıcıoğlu, “Elbette okuyacağız. Bir nokta, bir virgülünü bile eksik bırakmamak gerekiyor. Herhangi bir ekleme veya çıkarma yapma gibi bir düşüncemiz yok, böyle bir şey mümkün de değil.

 

“Yemin etmeyeceğiz demedik”

HÜDA PAR hep tartışmaların merkezindeydi. Belki konuşulması istenmeyen bazı gündemlerin üzeri örtülsün, diye bunlar kasıtlı şekilde gündeme getirildi. Biz bunu defalarca yalanladık ama maalesef ısrarla bunlar ısıtılıp ısıtılıp gündeme getirildi. Bunlar manipülasyondu. Artık seçim de geçti. Eğer ciddi bir düşmanlık değilse bunun sebebi, bu iftiraları atanlar da bundan sonra vazgeçerler. Biz, 'yemin etmeyeceğiz' diye bir şey söylemedik. Milletimize en iyi şekilde hizmet etmek için buraya geldik, şov yapmaya gelmedik" sözlerini kullandı.

Bakmadan Geçme