Voleybol'da Kara Gece

Türkiye Voleybol Federasyonu KFC Kadınlar 1.liginde ilimizi temsil eden Nicer Hotel Voleybol Takımı

Türkiye Voleybol Federasyonu KFC Kadınlar 1.liginde ilimizi temsil eden Nicer Hotel Voleybol Takımına bugün Adana İmamoğlu Belediye maçında,ağza alınmayan küfürler ve hakaretler sonrası hakemlerin sessiz kalması sonucu 3-0 mağlup ayrıldı. 

Türkiye Voleybol Federasyonu KFC Kadınlar 1.liginde ilimizi temsil eden Nicer Hotel Voleybol Takımından yapılan açıklamada, "Bugün oynadığımız Adana İmamoğlu Belediye maçında, maçın başlamasıyla birlikte sporcu ve antrenörlerimize ağza alınmayacak küfürler edilerek,maçin sağlıklı bir şekilde oynanmasına engel olunmuştur. Maç bitiminde ise tribünleri bosaltmayip sporcularımızın soyunma odasına girmesine engel olunmuştur.Sahaya cam bardak, şişe ve yaralıyıcı maddeler atılmış, sahaya girerek kadin sporcularımız dövülmeye çalişılmıştır.Bu saldırı sonucunda  sporcumuz Berfin Arslan yaralanmış, ambulansla hastaneye kaldırılan sporcumuza dikiş atılmıştır.Kulüp olarak kadın voleybol takımı sporcularımıza yapılan bu çirkin saldırıyı  sşiddetle kınıyor,  sorumlular hakkında gerekli işlemlerin, yetkili organlarca yapilmasını kamuoyuna saygıyla duyuruyoruz." ifadeleri kullanıldı.

Malatya Milletvekilleri başda olmak üzere şehrin ileri gelenleri voleyb ol takımımıza yapılan saldıryı ve nefreti takip etmeleri ve takıma sahip çıkmaları gerektiği gerçeği ortaya çıkmıştır. Biz Malatya Basını olarak Voleybol takımımıza sahip çıkıp olayın takipçisi olacağımızı belirtmek isteriz.

 

Bakmadan Geçme