Vali Ersin Yazıcı'dan Anneler Günü Mesajı

Malatya Valisi Ersin Yazıcı

Malatya Valisi Ersin Yazıcı Anneler günü sebebiyle kutlama mesajı yayınladı. Yazıcı mesajında;

"Her yıl Mayıs ayının ikinci haftası Pazar günü, tüm dünyada olduğu gibi ülkemizde de “Anneler Günü” olarak kutlanmaktadır.
Anne sadece insanı dünyaya getiren değil aynı zamanda insanın doğduğu andan itibaren hem koruyucusu, hem bakıcısı, hem de öğretmenidir. Sevgi ve şefkatle, sağlıklı nesillerin yetiştirilmesinde büyük bir sorumluluk üstlenen annelerimiz, aile ve toplum hayatının temel direğini oluşturmaktadır. Bizi millet yapan değerlerin her birimizde hayat bulmasında, yaşatılmasında en çok annelerimizin payı vardır.
Onların değerini kaybetmeden zamanında bilmek, başımıza taç etmek ve gönüllerini hoş tutmak bizler için bir görevdir. Yüce dinimizin “Cennet annelerin ayakları altındadır.” ifadeleri ile kutsallıkları belirtilen annelerimiz, her zaman her şeyin en iyisine ve en güzeline layıktır. 
Bu duygu ve düşüncelerle, başta ülkemizin birlik ve beraberliği için canlarını feda eden şehitlerimizin ve gazilerimizin anneleri olmak üzere bütün annelerin Anneler Günü’nü kutluyor, bizleri bugünlere ulaştıran annelerimize sağlık, huzur ve mutluluklar diliyorum."dedi.

Bakmadan Geçme