• Haberler
  • Malatya
  • Vali Ersin Yazıcı Başkanlığında Yeşilyurt Muhtarlar Toplantısı Gerçekleştirildi

Vali Ersin Yazıcı Başkanlığında Yeşilyurt Muhtarlar Toplantısı Gerçekleştirildi

Vali Ersin Yazıcı Başkanlığında, Yeşilyurt Gedik Sosyal Tesislerinde Muhtarlar Toplantısı gerçekleştirildi.

Vali Ersin Yazıcı Başkanlığında, Yeşilyurt Gedik Sosyal Tesislerinde Muhtarlar Toplantısı gerçekleştirildi.

Toplantıya; Yeşilyurt Kaymakamı Kutsal Baytak, Yeşilyurt Belediye Başkanı Prof. Dr. İlhan Geçit, Kurum Müdürleri, Büyükşehir Belediyesi yetkilileri ve ilçedeki muhtarlar katıldı.

Muhtarların talep ve sorunlarının değerlendirildiği toplantıda Vali Ersin Yazıcı; “Değerli muhtarlarımız bu toplantıları mahallelerimizde yaşanan sıkıntıları dinlemek ve onlara devlet olarak çözüm bulmak için gerçekleştiriyoruz. İleride yapacağımız işlerde, sizlere ne kadar yakın olursak o kadar başarılı olacağımıza inanıyoruz. Burada problem olarak aktarılan mevzular, vatandaşımızın gündemini teşkil ediyor. Sizler de vatandaşımızın birinci elden ilk temsilcisi olarak, vatandaşımızın nabzını yansıtıyorsunuz. Bizler, bu sayede vatandaşlarımızın sorunlarına vâkıf oluyoruz. Mahallelerde yaşanan ulaşım, altyapı, elektrik-su problemleri, rezerv alanları, güvenlik-asayiş, eğitim, sağlık gibi çeşitli alanlardaki sorunları tespit etmek ve çözüm üretmek için gerek ilgili kurum amirleri gerekse bizler elimizden gelen gayreti gösteriyoruz.” dedi.

Çeşitli değerlendirme ve istişarelerin yapıldığı toplantı, muhtarların talep ve görüşlerinin alınmasının ardından sona erdi.

Bakmadan Geçme