Uzman çavuşlar Cumhurbaşkanı Erdoğan'dan kadro müjdesi bekliyor

Uzman çavuşlar Cumhurbaşkanı Erdoğan'dan kadro müjdesi bekliyor

Uzmanlar Federasyonu Genel Başkanı Ali Tilkici, Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'dan uzman çavuşlara kadro müjdesi beklediklerini, görevlerini 37 yıldır sözleşmeli olarak fedakarca yürüten uzman çavuşların mesleki güvenceye kavuşması için mücadele verdiklerini söyledi.

 

Mehmet Aydın - AYDIN - Birlik Haber Ajansı (BHA)

 

Sosyal medyada her gün verdikleri mücadele ile gündemde kalmayı başaran ve seslerini toplumun büyük kesimine duyuran uzman çavuşlar, geçen hafta Meclis gündeminde olan ve meslekten atılmalarını kolaylaştırıcı yasa tasarısının geri çekilmesini sağlamışlardı.

 

Başlattıkları yeni etkinlikle sosyal medyadan Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'a seslenen Uzmanlar Federasyonu Genel Başkanı Ali Tilkici, "Uzman çavuşlarımız gazi oldular, şehit oldular. Aziz vatanın bölünmez bütünlüğü için kahraman oldular. Kahramanlarımızı sözleşme derdinden kurtarmalıyız. Kurtaracağız. Kahramanlarımızı mesleki güvenceye almalıyız. Alacağız. Kahramanlarımızı kaybetmeyi değil kazanmayı başarmalıyız. Başaracağız. Uzman çavuşlarımıza 926 Sayılı Kanun haktır. Uzman çavuşlara kadro haktır" dedi. (Birlik Haber Ajansı-BHA)

Bakmadan Geçme