Usta Gazeteci Cem Küçük'ten Teoman Mutlu'ya Övgü Dolu Sözler

Türkiye Değişim Partisi Genel Sekreteri , Teşkilat Başkanı Teoman Mutlu

Türkiye Değişim Partisi Genel Sekreteri , Teşkilat Başkanı Malatya'lı Teoman Mutlu'ya bir övgü'de Türkiye Gazetesi Yazarlarından Cem Küçük'ten geldi.

Bugünkü köşe yazısında Usta Yazar Cem Küçük, Malatya'lı genç siyasetçi ve iş insanı Türkiye Değişim Partisi Genel Sekreteri ve Teşkilat Başkanı Teoman Mutlu'ya övgü dolu makalesi yayınlandı.Cem Küçük yazısında, 'Muhalefet Yapılır.Eleştiri getirilir.Bunlar demokraside Olmazsa olmaz.Ama muhalefet herşeye karşı değildir. Bunları neden mi dedim.?

Geçtiğimiz aylarda genç bir arkadaş ile tanıştım.Adı Teoman Mutlu.ABD'de okumuş.New Jersey ve Çerkezköy'de fabrikaları olan bir girişimci.Aynı zamanda yerli ve milli.Ağzıda sıkı laf yapıyor.Anlatacak o kadar çok şey var ki, keşke ekranlarada çıksa.

Mustafa Sarıgül'ün Türkiye Değişim Partisinin kurucularından.Şuan Genel Sekreter ve Teşkilat Başkanı.Son zamanlardaki konuları sordum.'  gibi bir çok surlan soruların cevabını Teoman Mutlu tarafından açıklandığını yazdı. İşte o gazeteki makalenin tümü;

Türkiye Değişim Partisi Genel Sekreteri ve Teşkilat Başkanı Teoaman Mutlu ise sosyal paylaşım kişisel sayfasından," turkiye olarak siyasetin dilini değiştirmeyi en kıymetli hedefler arasına koyduk. Biz ülkede yapılan milli ve yerli her çalışmanın yanındayız.Yaptığımız çalışmaları gören ve bu çalışma ve söylemleri köşesine taşıyan Usta Gazeteci @cemkucuk55
 Beye teşekkürler ."

Bakmadan Geçme