Ülkü Ocakları'ndan Tüm Öğrencilere Karne Hediyesi

Ülkü Ocakları Genel Başkanı Ahmet Yiğit Yıldırım, sosyal medya hesabından yaptığı açıklamada

Ülkü Ocakları Genel Başkanı Ahmet Yiğit Yıldırım, sosyal medya hesabından yaptığı açıklamada" "Karnesini alan öğrencilere Ülkü Ocaklarından 100 bin adet Odak2023 Anlayarak Hızlı Okuma Yazılımı hediye edileceğini duyurdu."

Ülkü Ocakları Malatya İl Başkanı Turgay Şengönül ise yaptığı açıklamada; " 

"Ülkü Ocakları Genel Merkezimiz tarafından hazırlanan ve gençlerimizin, tatilini keyifli ve verimli geçirsin diye; eğitim projelerimiz kapsamında geliştirdiğimiz Anlayarak Hızlı Okuma Yazılımı ODAK2023'ü gençlerimizin kullanımına sunuyoruz. Liderimiz Sn.Devlet Bahçeli'nin dediği gibi, Türk gençliği bizim has bahçemizdir, istikbal güvencemizdir. Gençlerimize ne yapsak, ne versek, neyi temin etsek biliyorum ki eksik ve yetersizdir. Çünkü her şeyin en güzeline, en gelişmişine layıktırlar."

Yarın karnelerini alan tüm gençlerimiz, Ülkü Ocakları internet sitemizden  #KarneHediyem kısmına girerek formu doldurabilir, e-posta adresinize gelecek olan lisans kodu ile 3 aylık ODAK2023 Anlayarak Hızlı Okuma Yazılımı'na sahip olabilirler.

Buradan tüm gençlerimize bu hediyeleri armağan eden Genel Başkanımız Sn.Ahmet Yiğit Yıldırım'a Malatya gençliği adına çok teşekkür ederim. Tüm gençlerimizede iyi tatiller diliyorum.

Bakmadan Geçme