TYP Çalışanları kadro istiyor..!

Malatya'da TYP Çalışanları sosyal medyada güç birliği yaparak, kadro istediklerini açıkladılar.

Malatya’da TYP Çalışanları sosyal medyada güç birliği yaparak, kadro istediklerini açıkladılar.
Sosyal medyada güç birliği yapan TYP Çalışanları, Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’dan kadro istediklerine dair isteklerini dile getirdiler. Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’a ve Çalışma ve Sosyal Güvenlik Bakanı Vedat Bilgin’e seslenen TYP Çalışanları, 4 -4,5 ay çalıştırılıp çıkartılmaktan dolayı sersenişlerini dile getiren çalışanlar, kendileri içinde devletimizin kadro için çalışma içerisinde olması gerektiğini açıkladılar.
Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan ve Çalışma ve Sosyal Güvenlik Bakanı Vedat Bilgine mektup yazan TYP çalışanları, “Bizler okulda lavabo temizleyen ve milyonlarca insanın typ sayesinde evine ekmek götürecek. Bizler boş durmayan insanlarız.TYP Saysesinde evimizin ihtiyaçlarını karşılıyor, çocuklarımızın eğitim ihtiyaçlarını karşılıyoruz.Özgüvenlerimizi elimizden almayın. Lütfen bizlerinde sesini duyun bizde kadro alan tüm işçiler gibi kadro istiyoruz.” Dediler.
TYP Çalışanlarının konu ile ilgili özellikle Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın duyarsız kalmayacağına işaret ederek, kadro istediklerine dair sosyal medyada isteklerini dile getirdiler.
 

Yorumlar 2
Melih 26 Şubat 2024 15:58

Malatya typ çalışanları kesinlikle kadro bekliyor belediye taşeron çalışanları vs malatya her açıdan çok zarar gördü depremde secimin rengini etkiler saygılarımla

Şengül 07 Nisan 2023 19:11

Typ çalışanları sözleşme bittiğinde ve okullar kapandığında tamamen işsiz kalacak şu çalışan kesim içinde tek mağdur typ calisanlaridir ne haklarimiz var ne de işçi sınıfındayiz mağduruz her açıdan SEÇİM ÖNCESİ kadro veya süreklilik bekliyoruz bizleri es geçmeyin artık typ çalışanları seçimi etkiler

Bakmadan Geçme