Türkiye Oryantiring Federasyonu Malatya İl Seçmeleri Yapıldı.

Türkiye Oryantiring Federasyonu 1. Etap Türkiye Şampiyonası öncesi ilimizde İnönü Üniversitesi nde 20 Kasım 2022 tarihinde il seçme yarışmaları yapıldı.

Türkiye Oryantiring Federasyonu 1. Etap Türkiye Şampiyonası öncesi ilimizde İnönü Üniversitesi nde 20 Kasım 2022 tarihinde il seçme  yarışmaları yapıldı.
Konu ile ilgili basın açıklaması yapan Türkiye Oryantiring Federasyonu Malatya İl Temsilcisi Muhammet Kemal GÜLŞEN, konuşmasında; 'Faaliyet programımızda yer alan İl seçme yarışmalarını bugün hep birlikte İnönü Üniversitesi nde organize ederek en iyi sporcularımızı Türkiye Şampiyonası için belirledik.
Yarışmalarımız sabah saat  9:30  itibari ile başladı. 45 sporcu adayımız il seçmelerine başvuru yaparak kıyasıya ve bir o kadar da heyecanlı bir yarışma gerçekleştirdiler. Başta Gençlik Spor İl Müdürlüğümüz olmak üzere Oryantiring branşının ilerlemesinde emeği olan okul idarecilerine, velilerimize ve sporcularımıza katılımlarından ötürü çok teşekkür ederiz.
Bizlerin asıl hedefi ilimizde birbirinden değerli akademik sporcular yetiştirip Türkiye Şampiyonasına göndermek, onların birer milli sporcu olarak tekrardan ilimize gelmelerini sağlamaktır. İnşallah geçen yılar olduğu gibi bu yılda ilimizden Türkiye Şampiyonu sporcular çıkaracağımıza inanıyorum.' dedi.
Yarışma sonrası dereceye giren sporculara madalyaları takdim edilip, hatıra fotoğraf kareleri ile sonlandırıldı.

Bakmadan Geçme