Tüfenkci 'Herkesin kendini bulabileceği Malatya'yı inşa edeceğiz'

AK Parti Malatya Milletvekili ve Adayı Bülent Tüfenkci,

AK Parti Malatya Milletvekili ve Adayı Bülent Tüfenkci, “Herkesin kendini bulabileceği Malatya’yı birlikte inşa edeceğiz. Çarşımızı, pazarlarımızı Cumhurbaşkanımız Sayın Recep Tayyip Erdoğan’ın da ifade ettiği gibi 1 yıl içinde inşa edip Malatyalılara teslim edeceğiz” dedi.

 

AK Parti tarafından Başharık bölgesinde düzenlenen mahalle toplantısı yoğun ilgi gördü.

AK Parti İl Başkanı Namık Gören, Başharık mahallesi sakinlerine teşekkür ederek, “Milletimize hizmet etmeyi bize nasip eden Allah’a şükürler olsun” dedi.

 

AK Parti Kadın Kolları Başkanı Özlem Pelitoğlu “Nasıl evimizi, yuvamızı, çocuklarımızı koruyorsak, memleketimizi ve ülkemizi de aynı duygularla koruyacağız. 14 Mayıs’ta da kadınlarımızın sandıklara sahip çıkacağından hiç şüphemiz yoktur. 14 Mayıs akşamını bayram havasında geçireceğiz. Sandıklar herkese emanet” diye konuştu.

 

Battalgazi Belediye Başkanı Osman Güder, “Biz ilk günden beri Sayın Cumhurbaşkanımızın ifadesi ile sizlere hizmetkar olmaya geldik, size hizmet etmeye geldik. Dün olduğu gibi, bugünde ve yarında siz bizim yanımızda durdukça, biz bizimle beraber oldukça biz bu yolda durmak yok, devam edeceğiz.” diyerek, Malatya’da güzel sonuçların alınacağını vurguladı.

 

AK Parti Malatya Milletvekili Adayı Ramazan Özcan ise şunları söyledi, “Yaşanan depremde evlerimiz, işyerlerimiz ciddi anlamda tahrip oldu. 24 Ocak 2020 depreminde de Malatya ciddi anlamda yara almıştı, ama AK Parti 2 yıl içinde o depremin yaralarını sarmıştı. 6 Şubat'ta yaşanan depremin yaralarını da birbirimize omuz vererek, devlet-millet işbirliği ile sarmaya hazırız ve bu yaraları birlikte saracağız. AK Parti’nin kadroları bundan önceki bütün felaketlerde nasılki bu milletin yaralarını hızla sardıysa bu depremin yaralarını da hızlıca saracaktır. Sayın Cumhurbaşkanımız, 1 yıl içinde evleri ve işyerlerini inşallah kısa sürede yapacak. Yaparsa kim yapar, Recep Tayyip Erdoğan yapar, AK Parti kadroları yapar” dedi.

 

AK Parti Malatya Milletvekili ve Adayı Bülent Tüfenkci ise şu şekilde konuştu, “Herkesin kendini bulabileceği Malatya’yı birlikte inşa edeceğiz. Çarşımızı, pazarlarımızı Cumhurbaşkanımız Sayın Recep Tayyip Erdoğan’ın da ifade ettiği gibi 1 yıl içinde inşa edip Malatyalılara teslim edeceğiz. Dün yaptık, bugün yapıyoruz, yarında yapacağız. Türkiye’nin geleceği ile ilgili bir seçim yapıyoruz. Yeni Yüzyılı kimler inşa edecek, onunla ilgili bir seçim yapıyoruz. Kim ne derse desin, kim hangi algıyı oluşturursa oluştursun özellikle Türkiye Yüzyılını, Anadolu’da ve Türkiye’de, bu coğrafyada inşa edeceğiz. Bunu da milletimizin destek ve vereceği oyla inşa edeceğiz. Biz adam gibi adam Recep Tayyip Erdoğan’ı seviyoruz.” ifadelerini kaydetti. 

Bakmadan Geçme