TSO Seçimlerinde Hangi Komitede Kaç Oy Kullanıldı

2 bin 601 oy ise beyaz listede ile Oğuzhan Ata Sadıkoğlu'na verildi.

5 bin 546 seçmenin bulunduğu seçimlerde geçerli oylardan 2 bin 72’si Mali listede Akif Baştürk’e, 2 bin 601 oy ise beyaz listede ile Oğuzhan Ata Sadıkoğlu’na verildi.

Yoğun katılımın sağlandığı çekişmeli geçen seçimde her iki adayın komitelerde aldığı oy sayıları şu eşkilde;

1’inci Grup: İnşaat tesisatı işleri, sıva işleri, kazı ve harfiyat, sinyalizasyon sistemleri, inşaatlarda beton işleri, asansör bakım onarım, sondaj işleri, Konut ve işyeri yapı kooperatifleri meslek dallarının bulunduğu grupta Mavi Liste 29, Beyaz Liste 82 oy aldı.

2’inci Grup: Orman ürünleri ticareti, kereste, doğrama atölyeleri, mobilya imalatçıları ve mobilya malzemeleri satıcılarının bulunduğu grupta mavi liste 65, beyaz liste 66 oy aldı.

3’üncü Grup: Konfeksiyon, manifatura, tuhafiye, tüccar terziler, yorgancılar, mefruşat, kuru temizleme meslek dallarının bulunduğu grupta mavi liste 32, beyaz liste 71 oy aldı.

4’üncü Grup: Ev gereçleri, elektrikli ev gereçleri, dayanıklı tüketim maddeleri, halı ve mobilya ticareti, büro mobilya, makine ve malzeme ticareti ile züccaciye ticareti gurubunda mai liste 38, beyaz liste 64 oy aldı.

5’inci Grup: Et, balık, yumurta vb. gıda maddeleri toptan ticareti ve imalatçıları, besiciler, kasaplar, canlı hayvan ticareti, su ürünleri ve tavukçuluk, arıcılık ve hayvan yemi satışı, su ürünleri kooperatiflerinin bulunduğu grupta, mavi liste 99, beyaz liste 81 oy aldı.

6’ıncı Grup: Kuru Kayısı ve kuru yemiş toptan ve perakende ticareti, yaş meyve ve sebze toptan ticareti, kayısı tarım satış kooperatifi mesleklerinin bulunduğu grupta mavi liste 61, beyaz liste 87 oy aldı.

7’nci Grup: Müteahhitler, taşeronlar, inşaat taahhüt işleri meslek gurubunda mavi liste 231, beyaz liste 338 oy aldı.

8’inci Grup: Sağlık hizmetleri özel hastane ve tıp merkezleri, Laboratuvarlar, Diş malzemeleri, Düş hekimliği, medikal, ortopedik, optik ve tıbbi malzeme ticareti, veterinerlerin bulunduğu grupta mavi liste 49, beyaz liste 85 oy aldı.

9’uncu Grup: Nakliyeciler, Seyahat acentaları, toplu taşımacılık, harfiyat ve iş makineleri, antrepoculuk, otopark ve garaj işletmeciliği, gümrük müşavirliği, oto kiralama ve taşıyıcılar Kooperatiflerinin bulunduğu grupta mavi liste 85, beyaz liste 132 oy aldı.

10’uncu Grup: İnşaat malzemeleri ticareti, seramik imalat ve satışı, hazır beton imaları meslek kollarının olduğu grupta mavi liste 83, beyaz 115 oy aldı.

11’inci Grup: Reklam, Fotoğraf, Simena, Spor faaliyetleri, Televizyon programcılığı, oyun ve oyuncak perakende ticareti, düğün salonları meslek kollarının bulunduğu grupta mavi liste 44, beyaz liste 42 oy aldı.

12’inci Grup: Ziraat Aletleri imalat ve satışı, tamir ve kaporta atölyeleri, bakır ve alüminyum imalatı, dökümcüler, damper imalatı, hurdacı, demir cevheri, kapı, pencere, panjur imalatı, Asansör imalatı, İş makineleri toptan ticareti gurubunda mavi liste 85, beyaz 116 oy aldı.

13’üncü Grup: Turizm eğlence merkezleri, lokanta, yemek fabrikaları, gazino, otelcilik, kantinler, çay ocakları ve kafe işletmecilerinin bulunduğu grup mavi liste 53, beyaz liste 95 oy aldı.

14’üncü Grup: Un Fabrikaları, hububat, bakliyat ve zahire ticareti, ekmek fabrikaları ve unlu mamuller imalat ticaret ve pastanerler meslek grubunda mavi liste 48, beyaz liste 52 oy aldı.

15’inci Grup: Sigorta Acenteleri, Sigorta Eksperleri, Sigorta brokerları grubunda mavi liste 54, beyaz liste 84 oy aldı.

16’ıncı Grup: Kimyasal, gübre, zirai ilaç, tohum, tütün ticareti grubunda mavi liste 54, beyaz liste 56 oy aldı.

17’inci Grup:  Oto yedek parça ticareti, akücüler, oto galeri, oto lastik ticareti ile iş makinesi yedek parça ticareti meslek guruplarında mavi liste 69, beyaz liste 82 oy aldı.

18’inci Grup: Mühendislik hizmetleri ve yapı denetim meslek gurubunda mavi liste 72, beyaz liste 87 oy aldı.

19’uncu Grup: Fidan yetiştiriciliği, İçme suyu üretimi, patatesin işlenmesi, kahve, çikolata, lokum, helva, dondura imalatı, süt ürünleri imalatı meslek grubunda mavi liste 38, beyaz liste 52 oy aldı.

20’inci Grup: Gıda maddeleri toptan ticareti meslek gurubunda mavi liste 53, beyaz liste 77 oy aldı.

21’inci Grup: Tekstil, İplik, dokuma, boya ve apre sanayi meslek grubunda mavi liste 86, beyaz liste 59 oy aldı.

22’inci Grup: Genel temizlik, güzellik salonları, temizlik ürünleri, kozmetik meslek gurubunda mavi liste 45, beyaz liste 20 oy aldı.

23’üncü Grup : Akaryakıt bayileri ve istasyonları, akaryakıt depoları, madeni yağ LPG dolum tesisi ve bayileri, Elektrik enerjisi üretimi, mavi liste 88, beyaz liste 84 oy aldı.

24’üncü Grup: Hırdavat, demir doğrama, doğalgaz tesisatı, sıhhi tesisat, cam imalat ve toptan ticareti meslek gurubunda mavi liste 59, beyaz liste 121 oy aldı.

25’inci Grup: Süpermarket, market ve şarküteri, alkollü ve alkolsüz içecek bayileri, perakende gıda maddeleri, internet üzeri satış meslek gurubunda mavi liste 118, beyaz liste 96 oy aldı.

26’ıncı Grup: Bilgisayar satışı, programlama, yazılımı ve danışmanlığı ile telekomünikasyon aygıtları satışı ve onarımı meslek grubunda mavi liste 53, beyaz liste 59 oy aldı.

27’inci Grup: Eğitim, kültür, dershaneler, özel okul, kreş ve sürücü kursları, kitap ve kırtasiye ticareti ve matbaalar meslek gurubunda mavi liste 131, beyaz liste 81 oy aldı.

28’inci Grup: Özel güvenlik firmaları, iş sağlığı ve güvenliği, gayrimenkul, çağrı merkezleri, danışmanlık, güvenlik sistemleri meslek gurubunda mavi liste 50, beyaz liste 69 oy aldı.

29’uncu Grup: Bankalar, kuyumcular, döviz büroları, faktöring, finansal danışmanlık meslek gurubunda mavi liste 43, beyaz liste 62 oy aldı.

30’uncu Grup: Kuru ve yaş meyve-sebze ticareti meslek gurubunda mavi liste 57, beyaz liste 86 oy aldı.

Bakmadan Geçme