Toprak Razgatlıoğlu'ndan İtalya'da Üç Podyum Zaferi

Red Bull sporcusu Toprak Razgatlıoğlu, 2023 Dünya Superbike Şampiyonası'nın (WSBK) beşinci durağı olan İtalya hafta sonunda çıktığı

Red Bull sporcusu Toprak Razgatlıoğlu, 2023 Dünya Superbike Şampiyonası’nın (WSBK) beşinci durağı olan İtalya hafta sonunda çıktığı üç yarışı da podyumda tamamladı. Bugün koşulan yarışı ikinci sırada tamamlayan Toprak, dün koşulan ilk yarışı üçüncü, bugün gerçekleşen superpole’u da ikinci sırada bitirmişti.

Red Bull sporcusu Toprak Razgatlıoğlu, 2023 Dünya Superbike Şampiyonası’nın (WSBK) beşinci durağı olan İtalya’daki Pirelli Emilia-Romagna Grand Prix’sinde hafta sonunu podyumla tamamladı. Yarışa ikinci cepten başlayan Pata Yamaha Prometeon takımı pilotu Toprak, damalı bayrağı da ikinci sırada geçti. Razgatlıoğlu, bugün koşulan superpole’u da ikinci sırada bitirmişti. İtalya’daki ikinci yarışta galibiyete uzanan isim ise Alvaro Bautista oldu.

Toprak Genel Klasmanda İkinci Sıradaki Yerini Koruyor

Toprak Razgatlıoğlu, hafta sonu boyunca aldığı sonuçlarla birlikte genel sıralamada 212 puanla ikinci sıradaki yerini korudu. 2023 Dünya Superbike Şampiyonası’nda altıncı etap 30 Haziran-2 Temmuz tarihleri arasında İngiltere’de koşulacak. (Birlik Haber Ajansı-BHA)

Bakmadan Geçme