Topicrem

Son yıllarda yaşanılan salgın hastalıklarla ciltlerimiz oldukça yıpranmış durumdadır. Özellikle

Son yıllarda yaşanılan salgın hastalıklarla ciltlerimiz oldukça yıpranmış durumdadır. Özellikle yağlı cilde sahipseniz ve gün içerisinde yoğun parlamadan şikâyetçi iseniz topicrem tam size göre bir nemlendiricidir. Ürünün içerisinde slika çinko glukonat ve çeşitli mikro emici süngerler vardır. Bunlar sayesinde hem sebum üretimi düzenlenip hem de üretilmiş olan sebum yüzeyden emilerek yine de hem mat hem de pak görüntü sağlıyor. Ayrıca ürünün içerisinde bulunan kırmızı yonca ekstrezi  gözeneklerin sıkılaştırılmasını ve görünümlerin hafifletilmesine yardımcı oluyor.
Topicrem Nedir? Neden Kullanılır?

Hava kirliliğine karşı cildin korumada büyük önem taşımaktadır. Çevrede bulunan çeşitli partüküllerin cilde yapışmasına engelleyerek uzun vadede deri bariyerlerini koruyarak ve cildin hassaslaşmasına engellemeye yardımcı olmaktadır. Topicrem sayesinde birçok cilt nefes almıştır. Sağlığınız bizim için çok değerli olup dermotologlar sayesinde bütün ürünlerimiz test edilmiştir. Sağlık açısından hiçbir yan etkisi bulunmayan topicrem her cilt özelliğine ait kremler yer almaktadır. Nemlendirici özelliğinin etkisi 24 saat sürmektedir.
Topicrem Ne İşe Yarar?

Topicrem, ayrıca gliserin ve yüksek molekül ağırlıklı hidroleranik asit ile cildi yoğun bir şekilde nemlendirmeyi desteklemektedir. Eğer yağlı cilde sahipseniz ve daha mat , düzenli bir cilt dokusuna sahip olmak istiyorsanız. Topicrem ve active care günde 2 kere temiz cildinize uygulayarak hem nemlendirici hem de mat görünmesine ve düzenlenmesini sağlayabilirsiniz. Cildinizin yağlılık oranı haddinden fazla düşürme özelliğine sahiptir. Aktif bileşenleri sayesinde uzun süre cilt üzerinde kalmasını sağlamaktadır. 
Her yaştaki ciltler için uygundur. Yüz ve ellerde de kullanılmaktadır. Siz değerli müşterilerimizin her açıdan farklı farklı kremleri bulunup dermotologlar eşliğinde test edilip piyasaya sunulmaktadır. Ayrıca her cilde uygun kremler ve serumlar bulunmaktadır. Özellikle 30’lu yaşlardan sonra kullanabileceğiniz kırışıklık karşıtı kremlerimiz mevcuttur.
Özellikle kaş kenarlarında ait kırışıklıkları gerdirmede kullanılan ürünlerimiz piyasada oldukça en çok satılan ürünlerimizdir topicrem ile her gün yenilenmek adına kullandığınız her ürün cildinizde değişikliğini sizler fark edeceksiniz. Bir kuru kullanayım ile tam sonuca varamazsınız. Uzun süreli kullandığınız takdirde sonuçlarını sizler göreceksiniz. Topicrem ürününü kullanmak isterseniz https://www.dermokozmetik.com/topicrem  linkinden ulaşabilirsiniz.

Bakmadan Geçme