TİNGADER'den Sadıkoğlu'na Hayırlı Olsun Ziyareti

Tüm İnternet Gazeteciliği ve Gazeteciler Derneği TİNGADER yönetim kurulu üyeleriyle birlikte Malatya Ticaret Sanayi Odası (MTSO) Başkanı Oğuzhan Ata Sadıkoğlu

Tüm İnternet Gazeteciliği ve Gazeteciler Derneği TİNGADER yönetim kurulu üyeleriyle birlikte Malatya Ticaret Sanayi Odası (MTSO) Başkanı Oğuzhan Ata Sadıkoğlu ve yeni yönetimine hayırlı olsun ziyaretinde bulundular.

Geçtiğimiz Ekim Ayında yapılan seçimle birlikte Malatya Ticaret Odası başkanlığına seçilen Oğuzhan Ata Sadıkoğlu’na Tüm İnternet Gazeteciliği ve Gazeteciler Derneği TİNGADER hayırlı olsun ziyareti gerçekleşti.   

Ziyarette konuşan TİNGADER Doğu Anadolu Bölge Başkanı Kazim Erayabakan, Sadıkoğlu’na yeni görev döneminde başarılar dileyerek; Malatya Ticaret ve sanayi odası başkanlığına yeniden seçilen değerli  Oğuzhan Ata Sadıkoğlu Başkanımıza Kendisine başarılar diliyoruz. Malatya organize sanayiye ve Malatya’da yapmış olduğu çalışmalarla üyelerin takdiriyle seçilen Sadıkoğlu ve yeni yönetimine bu anlamda başarılar diliyoruz.” dedi.  

TSO Başkanı Oğuzhan Ata Sadıkoğlu ise; “Tek hedefimiz güzel ve gelişen bir Malatya, aynı kaygıları taşıyan iki grup olarak bundan sonra da Malatya’mızı ve Sanayimizi, elimizden geleni hep birlikte yapacağız. Basının çok zor işleri olduğunun farkındayız. Her zaman biz sizin destekçiniz olacağız. Siz de bizlere yanlışlarımızı bize hatırlatarak, doğrularımızı öne çıkarırsanız çok da seviniriz. Birlikteliğimiz daha uzun bir şekilde devam edecektir ben buna inanıyorum. Güzel dilekleriniz için sizlere ayrıca teşekkür ediyor, tekrar hoş geldiniz diyorum.”diye konuştu.

Bakmadan Geçme