TİNGADER 'den Başkan Zelyurt'a İadei Ziyaret

Tüm İnternet Gazeteciliği ve Gazeteciler Derneği (TİNGADER) Doğu Anadolu Bölge Başkanı Kazım Erayabakan

Tüm İnternet Gazeteciliği ve Gazeteciler Derneği (TİNGADER) Doğu Anadolu Bölge Başkanı Kazım Erayabakan, Doğanşehir Belediye Başkanı Durali Zelyurt’a iadei ziyaret gerçekleştirdi.

Ziyarete TİNGADER Doğu Anadolu Başkanı Kazım Erayabakan ve Başkan yardımcıları Yönetim kurulu Doğanşehir TİNGADER Şube Başkanı Şükrü Sağlam ve yönetim kurulu üyeleri katıldı.

Tüm İnternet Gazeteciliği ve Gazeteciler Derneği (TİNGADER)  doğu Anadolu Bölge Başkanı Kazim Erayabakan ile Başkan yardımcıları ve yönetim kurulu Doğanşehir Şube Başkanı Şükrü Sağlam ve yönetim kurulu heyeti Doğanşehir Belediye Başkanı Durali Zelyurt'u ziyaret etti.

Başkan Zelyurt TİNGADER Heyetini Makamında ağırladı. TİNGADER Doğu Anadolu Bölge Başkanı Kazım Erayabakan. Şunları söyledi. " Biz Doğanşehir Belediye Başkanımız Sayın Durali Zelyut'un nezaket gösterip bizleri ziyaret etmelerine teşekkür etmek için bu gün arkadaşlarımız yönetim kurulumuz ve Doğanşehir Şube Başkanımız Şükrü Sağlam İle Birlikte ziyaret etmek istedik. Sayın Başkanım Bizleri çok güzel karşıladılar, hasse ten teşekkür ediyorum. Sayın başkanım malumunuzdur ki Bizim TİNGADER derneğimiz Türkiye çapında Tüm iller ve ilçeler de şubelerini açmış ve yurt dişinda da temsilcilikleri bulunan bir STK kuruluşudur. Genel Merkezimiz Isparta ilindedir. Malumunuzdur ki elektronik çağda yaşıyoruz, Gazeteler yavaş, yavaş ikinci plana yitilmiş, internet gazeteciliği almış başını yürümüştür. Bizler Çağın ihtiyacına cevaben Kurulan TİNGADER Tüm İnternet Gazteciliği ve Gazeteciler derneğinin birer mensubu olmaktan gurur duyuyoruz. Sayın başkanım "Kovanından Çıkmayan Arı bal yapamaz" dolayısıyla sizler hizmetler yapacaksınız bizler toplumun sağlıklı haber alması adına adil ve tarafsızca halkımızın haber alma ihtiyacımı karşılayacağız. Bizleri onurlandırdınız ziyarette bulundunuz bu gün bizi burada karşılamanızdan dolayı size ve Sayın Encümenlerinize arkadaşlarımız adına teşekkür ederiz sizlerin hizmetlerinizi yakınen taip ediyoruz. Devraldığınız bayrağı hızlı ve seri bir şekilde hizmete çevirmeyi ve halka en kısa zamanda yansıtma başarısını sizde gördük. Bu vesile ile sizlere Tüm İnternet Gazetecileri ve Gazeteciler Derneği adına bir plaket takdim etmek istiyorum " dedi. verilen plaket ten sonra Belediye Başkanı Durali Zelyurt Teşekkür etti.

 Doğanşehir Belediye Başkanı Durali Zelyurt TİNGADER Doğu Anadaolu Bölge Başkanı Kazım Erayabakan ve yönetim kurulu heyetine Doğanşehir Şube Başkanı Şükrü Sağlam yönetim kurulu heyetine nazik ziyaretlerinden dolayı teşekkür ederim. Basın Artık Türkiye'de gerek internet gazeteciliği, gerekse yazılı ve görsel medyada tartışmasız bir güç olarak bizlerin en büyük yardımcısıdır. Hizmetlerimizi basının gücü sayesinde halkımıza duyuruyoruz ve yaptığımız hizmetlerin karşılığını da gerek sosyal medya gerekse birebir halkımızdan alıyoruz. Bu vesile ile nazik ziyaretlerinizden dolayı sizlere he heyetinize çok teşekkür ederiz. Hoş geldiniz" dedi.
Başkan Durali Zelyurt ve TİNGADER Heyeti Daha sonra Başkan Durali Zelyurt'un verdiği yemek programına katıldı heyet Daha sonra Doğanşehir ilçe merkezinde ziyaretlerde bulundular.

Bakmadan Geçme