TİMBİR'den Sivil Toplumla İlişkiler Genel Müdürlüğü'ne ziyaret

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın imzaladığı 7 Mart 2023 tarihli kararname ile resmen kurulan Türk İnternet Medya Birliği (TİMBİR) Genel Başkanı Dr. Süleyman Basa

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın imzaladığı 7 Mart 2023 tarihli kararname ile resmen kurulan Türk İnternet Medya Birliği (TİMBİR) Genel Başkanı Dr. Süleyman Basa, İçişleri Bakanlığı Sivil Toplumla İlişkiler Genel Müdür Vekili Ahmet Türköz’e teşekkür ziyaretinde bulundu.

 

Türk İnternet Medya Birliği Genel Başkanı Dr. Süleyman Basa, İçişleri Bakanlığı Sivil Toplumla İlişkiler Genel Müdür Vekili Ahmet Türköz ile Ankara’da bir araya geldi. Ziyarette, Sivil Toplumla İlişkiler Genel Müdürlüğü Dış İlişkiler ve Bilgi İşlem Daire Başkanı Fahrettin Kaya da yer aldı. TİMBİR Genel Başkanı Dr. Süleyman Basa görüşmede, Türk İnternet Medya Birliği'nin internet medyasını bir araya getirmek, desteklemek ve etkin kılmak amacı ile kurulduğunu belirterek Türkiye, Avrupa ve Türk Dünyasında, Türkçe yayın yapan İnternet haber sitelerinin bir çatı altında birleştiğini söyledi.

 

TEŞEKKÜR ETTİ

Dr. Basa, Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın imzaladığı kararname ile birlik statüsü verilen ve alanında tek ve en büyük yapı olan TİMBİR'in kuruluşuna destek veren Sivil Toplumla İlişkiler Genel Müdür Vekili Ahmet Türköz’e ve süreçte çok önemli katkıları olan Fahrettin KAYA’ya teşekkür etti.

 

KURULUŞ BELGESİNİ SUNDU

Dr. Basa ziyaret sırasında, Türköz’e, Cumhurbaşkanı Erdoğan’ın 7 Mart 2023 tarihinde imzaladığı '6906' sayılı TİMBİR'in kuruluş belgesini sundu. (Birlik Haber Ajansı-BHA)

Bakmadan Geçme